Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Excursie in Ceahlau 2011
balanta:
fortuna, in principal si eu vreau sa merg...eu nu am un program fix si totul e imprevizibil...oricat as vrea nu pot da raspuns decat cu 2-3 zile inainte... :(
optimus sum:
asa cum a spus si admin, excursiile SC promoveaza in primul rand socializarea dintre membri turismul fiind doar motivul care sa ne aduca impreuna... in aceste conditii programul de excursie va fi redus la cateva obiective care sa le parcurgem lejer, avand timp suficient pentru a ne bucura indestul atat de munte cat mai ales de reintalnirea noastra...este mai important sa ne cunoastem, sa socializam, excursii fiind organizate si de alte agentii...
steliana:
ce intelegeti prin traseu lejer - ma refer la urcat -?
nu am ca obiective atingerea mai multor creste. nadajduiesc ca voi putea parcurge si de aceasta data traseul inapoi singura, in cazul in care spun, STOP
micaela:
trebuie sa gasim variante de petrecere frumoasa a timpului si petru cei care au impulsuri de capre-negre :D si pentru cei care nu vor sa depuna mult efort, dar totusi sa sa putem fi si sa ne bucuram si impreuna. mmmm...karaoke :D
steliana:
fac parte dintre cei carora le place sa depuna efort, doar scopurile difera
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă