Pe stradÄ se plimbÄ o doamnÄ ĂŽmbrÄcatÄ din picioare pĂŽnÄ-n cap cu blanÄ. O altÄ doamnÄ se apropie de ea:
- VÄ daĹŁi seama cĂŽte animale au trebuit sÄ ucidÄ pentru aceastÄ blanÄ?
- Dar dv. ĹtiĹŁi cu cĂŽte animale a trebuit sÄ mÄ culc pentru aceastÄ blanÄ?
Un moĹulicÄ se-nsoarÄ cu o puĹtoaicÄ. Ea, dupÄ noaptea nunĹŁii:
- A fost minunat! Se face des treaba asta?
- Da, copila mea. Unii depravaĹŁi o fac chiar Ĺi de douÄ ori pe an.
Nevasta unui deĹŁinut ĂŽn audienĹŁÄ la directorul penitenciarului:
- Domnule director, am venit aici sÄ vÄ rog sÄ-i daĹŁi bÄrbatului meu o muncÄ mai uĹoarÄ.
- Dar, doamnÄ, bÄrbatul dv. lipeĹte etichete pe sticle, deci nu vÄd ĂŽn asta un lucru greu.
- Nenorocitul, mie mi-a zis cÄ sapÄ un tunel...
SoĹŁia primarului se duce la baia publicÄ. Cabinele fiind ocupate, ea aĹteaptÄ sÄ-i vinÄ rĂŽndul. La un moment dat, apare o prostituatÄ localÄ, cÄreia i se face imediat loc. MĂŽnioasÄ, primÄriĹŁa se plĂŽnge Ĺefului. Acesta, ridicĂŽnd din umeri, rÄspunde:
- VÄ rog sÄ fiĹŁi ĂŽnĹŁelegÄtoare! Pe dv. vÄ aĹteaptÄ numai stimabilul nostru primar, pe ea, ĂŽnsÄ, tot oraĹul.
Ăntr-un bar intrÄ un tip foarte arÄtos Ĺi bine ĂŽmbrÄcat Ĺi se aĹeazÄ la bar, lĂŽngÄ o tipÄ foarte arÄtoasÄ. Ăi aruncÄ o privire scurtÄ tipei, dupÄ care se uitÄ la ceas foarte atent Ĺi concentrat. Tipa a observat privirea care i-a aruncat-o tipul Ĺi ĂŽl ĂŽntreabÄ:
- Ţi-a rÄmas ceasul ĂŽn urmÄ?
- Nu cred. Tocmai mi-am cumpÄrat o capodoperÄ de ceas, care m-a costat o groazÄ de bani Ĺi acum voiam sÄ-l testez...
- Ĺi ce are atĂŽt de special ceasul tÄu de te-a costat atĂŽĹŁia bani?
- PÄi, de exemplu, el acum ĂŽmi spune cÄ tu nu porĹŁi chiloĹŁi ĂŽn momentul Ästa.
Tipa ĂŽncepe sÄ rĂŽdÄ Ĺi spune:
- Ceasul tÄu minte, cÄci acum port chiloĹŁi!
- Mama mÄ-sii de treabÄ! Iar a ĂŽnaintat cu o orÄ!