Autor Subiect: Razboiul sexelor  (Citit de 380867 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline janeta

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1730
  • carpe diem
Re: Razboiul sexelor
« Răspuns #1710 : Miercuri, 14 Martie 2012, 21:01 »
Citat
cit pe ce sa uit - noi oare ne referim la acelasi nivel de inteligenta!?

mi-as permite sa-ti raspund daca  as cunoaste la ce nivel te raportezi dar , cum n-am infumurarea de a ma socoti clarvazatoare ma vad nevoita sa te las cu ochii-n soare ( scuza  rima intamplatoare )  :magic:

Offline bit

• Hero Member
  • Mesaje postate: 3015
« Răspuns #1711 : Miercuri, 14 Martie 2012, 21:17 »
Sunt total dezamagit, azi a fost o zi tare blanda pe aici. Nu s-a varsat sange, nu tu capete sparte, fara dueluri, numa` floricele si ingerasi. Maaa duc acasa...

Offline rocky

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 362
« Răspuns #1712 : Miercuri, 14 Martie 2012, 21:38 »
luasem in calcul persoane care sint peste media de inteligenta - cu alte cuvinte care se pot ocupa de indeletniciri foarte complexe (si aici nu includ doar slujba sau o singura firma proprie), au studii si cultura generala cit cuprinde si nu in ultimul rind stiu sa-si faca timp sa aibe si o viata personala si/sau de familie

nu bag in categoria asta persoanele "dornice de cariera" (sint si barbati inclusi aici) care tot ce stiu e sa munceasca pt altii si sa se chinuie sa promoveze pe scara ierarhica fara sa-si aduca aminte ca mai au si-o viata de trait

Offline janeta

• Hero Member
  • carpe diem
« Răspuns #1713 : Miercuri, 14 Martie 2012, 21:51 »
Citat
luasem in calcul persoane care sint peste media de inteligenta - cu alte cuvinte care se pot ocupa de indeletniciri foarte complexe (si aici nu includ doar slujba sau o singura firma proprie), au studii si cultura generala cit cuprinde si nu in ultimul rind stiu sa-si faca timp sa aibe si o viata personala si/sau de familie

foarte adevarat ca nu sunt chiar pe toate drumurile persoanele la care te referi , dar sa intalnesti doar doua pana acum....asta e ori curat ghinion ori... preumblari pe drumuri nepotrivite  ::)

parerea mea  :angel:

Offline bit

• Hero Member
« Răspuns #1714 : Marți, 20 Martie 2012, 22:27 »
Ia uite ce praf s-a asternut pe-aici...

Offline micaela

• Hero Member
  • Mesaje postate: 6590
« Răspuns #1715 : Marți, 20 Martie 2012, 23:10 »
ce sa inteleg? ca inamicii nostri au fost facuti praf?  >:D  :dance:

Offline janeta

• Hero Member
  • carpe diem
« Răspuns #1716 : Marți, 20 Martie 2012, 23:44 »
o fi de la bazooka ...?  o fi de la plictiseala... ?  :-\

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #1717 : Miercuri, 21 Martie 2012, 00:48 »
Eu cred ca-i de la primavara...  ;)

Offline bit

• Hero Member
« Răspuns #1718 : Miercuri, 21 Martie 2012, 19:31 »
Aveti dreptate. Chiar ca nu mai am cu cine sa ma parui...inseamna ca-s fioros grav. Bun si-asa. :whistle:

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #1719 : Miercuri, 21 Martie 2012, 20:17 »
Dincolo de paruiala pe fata, titpic barbateasca... matza blanda zgarie rau.  ;D

Offline bit

• Hero Member
« Răspuns #1720 : Miercuri, 21 Martie 2012, 20:28 »
De acord 100%. Daca am invatat ceva din infruntarile cu voi, femeile (" infruntari" cu si fara ghilimici), apai mi-a ramas in cap ca nu tre` sa stai cu spatele la voi niciodata. Vorba-ceea, am incredere in voi, da` n-am incredere in dracusorul din voi neam! ::)

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #1721 : Miercuri, 21 Martie 2012, 20:41 »
Nu ca as fi de acord... dar daca in noi exista dracusori, la voi se zice ca daca ai scapat de dracu' (al mare), dai de ma-sa (adica de soacra).  ;D Si-apoi... hai sa fim seriosi. Ce farmec ar avea viata daca ar fi ca o fotografie intr-o singura culoare, fara urma de contrast? Toata lumea asta e facuta din lucruri care functioneaza pe baza unui echilibru dinamic, in permanenta schimbare, intre doi poli opusi: yin si yang, lumina si intuneric, pozitiv si negativ. Se spune ca niciodata nu suntem in stare sa apreciem si sa ne dorim lumina mai mult decat dupa ce cunoastem intunericul cel mai negru.

Offline bit

• Hero Member
« Răspuns #1722 : Miercuri, 21 Martie 2012, 20:51 »
Stai putin, stai putin! N-am zis niciodata asta! Indiferent cat rau mi-ar fi facut anumite surate ale tale, totusi nu concep lumea fara voi. Nici macar nu fac efortul sa-mi inchipui cum ar fi. Cumva, parte din din ratiunea existentei mele se regaseste intr-o femeie, indiferent ca-mi place sau nu, indiferent daca recunosc sau nu (si  normal ca nu recunosc! :P). Indiscutabil, lumea fara voi n-are viata iar viata fara voi n-are rost. (Desi, uneori as sta fara rost asa, o zi, doua... >:D)

Offline rocky

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 362
« Răspuns #1723 : Miercuri, 21 Martie 2012, 20:57 »
sari gardul la inamic cumva?  :whistle:

Offline bit

• Hero Member
« Răspuns #1724 : Miercuri, 21 Martie 2012, 21:01 »
NICIODATA! :strong: Insa daca nu le-as recunoste meritele n-as fi eu, cam asta mi-e firea. Si chiar daca  :love: si  :smitten:, ma voi :knuppel2: cu ele pana la  :faint:  :buck2:.