Autor Subiect: Razboiul sexelor  (Citit de 380877 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

silviu

• Vizitator
Re: Razboiul sexelor
« Răspuns #1665 : Luni, 12 Martie 2012, 09:02 »
Adevărul gol-goluţ despre bărbaţi
„Glamour's Guy Survey" este un studiu întocmit de cunoscuta revistă americană în fiecare an, începând din 1995. Din ultimul chestionar „Glamour", la care au participat 1.000 de subiecţi, au reieşit câteva concluzii cel puţin surprinzătoare.

Dacă o femeie ar avea doar două calităţi anume, cei mai mulţi bărbaţi ar alege-o pe cea „frumoasă şi Ťmămoasăť" (30%), apoi pe cea „frumoasă şi deşteaptă" (26%) şi pe cea „frumoasă şi amuzantă" (15%). Categoriile care nu conţineau calitatea „frumoasă" alături de o alta n-au întrunit împreună nici 10% din voturi.

Şi mai neplăcut pentru doamne este faptul că 56% din bărbaţi spun „te iubesc" din greşeală, arată studiul. De asemenea, 23% erau beţi când au rostit „cuvintele magice", iar 13% erau în mijlocul actului sexual. În plus, bărbaţii obişnuiesc să mintă femeile pentru a-şi spori şansele de a ajunge în pat cu ele. Cea mai frecventă minciună spusă din interes este „Ţin la tine mai mult decât la mama" (55%), urmată de „Am bani mulţi" (17%) şi de „N-am iubită" (17%).

Întrebaţi ce-ar face dacă ar fi Brad Pitt pentru o zi, 38% din bărbaţi au recunoscut că ar folosi prilejul pentru a face sex cu Angelina Jolie, iar alţi 37% au spus că ar profita de numele celebru pentru a face amor cu alte femei. De asemenea, dacă ar fi pentru o zi femeie, cei mai mulţi dintre respondenţi, 48%, ar face tot posibilul să afle ce simt ele în timpul orgasmului, iar 15% s-ar juca toată ziua cu sânii. În încheierea chestionarului, bărbaţii au recunoscut că, într-o zi obişnuită, cel mai des se gândesc la sex. OK, dar în ce fel? „Sex cu femeia pe care tocmai am văzut-o pe trotuar/ la birou/ într-un magazin" a fost varianta cea mai votată.

Offline Guesswho

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1907
« Răspuns #1666 : Luni, 12 Martie 2012, 10:01 »
nimic nou sub soare.... ;D
Toata lumea iti vrea binele. Nu lasa pe nimeni sa ti-l ia!

Offline bit

• Hero Member
  • Mesaje postate: 3015
« Răspuns #1667 : Luni, 12 Martie 2012, 11:04 »
Mda, not yet, not yet. Nu ma luati in seama, eu cu ale mele.

Offline Guesswho

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1907
« Răspuns #1668 : Luni, 12 Martie 2012, 11:20 »
nu te pot ignora  ;D
pare sa-ti placa razbelul, abia astepti sa se simta cineva "calcat pe coada"  :D
Toata lumea iti vrea binele. Nu lasa pe nimeni sa ti-l ia!

Offline bit

• Hero Member
« Răspuns #1669 : Luni, 12 Martie 2012, 11:53 »
Pai (din pacate) asta a fost modul in care au evoluat oamenii dintotdeauna. 

Offline bit

• Hero Member
« Răspuns #1670 : Luni, 12 Martie 2012, 21:04 »
Acestea fiind zise (ca sa nu ne-o luam pe coaja asa :ban:) si dat fiind faptul ca am poluat alte doua topicuri (lucru de care eu sunt principalul vinovat, recunosc :tomato:) astept provocarea toooocmai aci, pe parcela care trebe  :strambatura:.

Offline almi_gabi

• Hero Member
  • Mesaje postate: 7628
« Răspuns #1671 : Luni, 12 Martie 2012, 21:27 »
dupa cum vad taberele sunt cam inegale ca raport de forte  :coolsmiley:
repede, ceva tactic ca altfel se duce de rapa tot razboiul  ;D

Offline bit

• Hero Member
« Răspuns #1672 : Luni, 12 Martie 2012, 21:50 »
Bag seama ca-s fioros daca s-a speriat asa, toata lumea :o...

Offline micaela

• Hero Member
  • Mesaje postate: 6590
« Răspuns #1673 : Luni, 12 Martie 2012, 21:57 »
Acestea fiind zise (ca sa nu ne-o luam pe coaja asa :ban:) si dat fiind faptul ca am poluat alte doua topicuri (lucru de care eu sunt principalul vinovat, recunosc :tomato:) astept provocarea toooocmai aci, pe parcela care trebe  :strambatura:.

toti suntem de vina ca ne jucam asa, pe unde apucam (sau ne apuca  :D), nu la locu' de joaca.
la mine-i grav ca mi se-ntampla si-n realitate, spre disperarea fie-mii care este inca puternic incorsetata in "trebuie/nu trebuie, se poate/nu se poate". da' o eliberez eu.   ;D mai ieri fredonam pe strada "vine, vine priiiiimavara" (nu tare, bineinteles, ci doar asa cat sa m-auda ea, care mergea alaturi, si sa rada). desi nu era nimeni prin preajma, era foarte ingrijorata ca ar putea auzi cineva si ca ce-ar putea zice acela?.:) Am intrebat-o daca nu i-ar placea sa vada oamenii veseli pe strada, zambind, fredonand, sigur, nu tare, ci in asa fel incat sa nu-i deranjeze, agreseze pe ceilalti... din pacate, astfel de oameni ar fi priviti ca fiind "nebuni". de ce? fiindca in mintea colectiva s-a insurubat ideea ca a fi vesel in spatiul public "nu se face"... e "neserios", in cel mai bun caz, sau semn de dereglare psihica.  :D
kama povestea ca a facut experimentul de a zambi oamenilor necunoscuti pe strada (un lucru cat se poate de frumos, nu?) si ca a fost privita ca o ciudatenie... :)
sunt multe tipare sociale strambe....si-asa imi place sa ma joc, fara sa tin cont de acelea.... de mica mi-a placut "Capul de ratoi" al lui Mihail Sebastian. va amintiti?
da' sa lasam joaca si sa trecem la chestiuni serioase; de exemplu razboiu', ca suntem pe campu' de lupta, si iar bat campii off-topic  ;D
Bitek, mai dau un obuz si cred ca ma culc, ca-s obosita.  :P

Offline bit

• Hero Member
« Răspuns #1674 : Luni, 12 Martie 2012, 22:03 »
Io vin dupa cativa ani destul de grei (cam un deceniu) si mai ales doi ani de incruntare crunta si incrancenare teribila si inversunata (2008 si 2009). Si stii ce-am vazut? Ca am fost un ...nu mai zic. N-am obtinut nimic, mi-am ucis neuroni pretiosi (multi, multi), riduri si cearcane dupa cum ai vazut...si toate astea pentru ce? Dupa cum ziceam si mai deunazi, nu mai iau viata in serios fiindca nici ea nu ma ia pe mine. Si de scapat din viata (cu viata), sigur nu scap. Asa ca...da-i inainte cu batalia! :thumbup:

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #1675 : Luni, 12 Martie 2012, 22:07 »
da, incrancenarea nu face bine la ten.  ;D
si nici in ce priveste "energia"(levelul vibrational) si "informatia" pe care o emiti si care ti se-ntoarce. ludicul e muuult mai sanatos pentru suflet.  :)
n-am remarcat ca ai cearcane ci ca ai ochi aproape la fel de albastri ca ai mei. (don't hate me 'cause I'm beautiful  ;D)
un profesor de-al meu (un om extraordinar, din toate punctele de vedere) spunea "e mult mai bine sa treci prin viata deconstipat", si nu se referea la tranzitul intestinal.  ;D

Offline bit

• Hero Member
« Răspuns #1676 : Luni, 12 Martie 2012, 22:13 »
Fii atenta (cu asta te-am dat gata! ::)): ca un gentleman ce sunt (cand dorm, mai ales, ca atunci sunt cele mai mici sanse sa fac prostii), nu te mai provoc azi, tinand cont de faptul ca esti obosita si ai avut o zi grea ( a fost ea grea pentru mine, care am tras pisica de coada pana a facut bucle, daramite...). Ce zici?

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #1677 : Luni, 12 Martie 2012, 22:17 »
faci tu asta?
aaaa... m-am prins. esti un strateg desavarsit. canti la coarda sensibila, ca sa-mi scada beligeranta.  :strong:
tre' sa fiu vi-gi-len-ta.
Micaela, nu avea incredere in dusman. nu, nu, nu.  ;D
adorm, da' nu ma las, sa stii.  :)

Offline bit

• Hero Member
« Răspuns #1678 : Luni, 12 Martie 2012, 22:21 »
Uite (asta in cazul in care mai esti in picioare dupa prima tirada ;D): te las si maine sa-ti refaci fortele si ne duelam din nou miercuri! (cu ocazia asta imi plang si io-n pumni maine timp de 24 de ore, aia e :-[, ; eu am o vorba: catre munca du-te-ncet plangand, cand te-ntorci de-acolo, fugi cat te tin picioarele si nu te mai uita-n spate! :D)

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #1679 : Luni, 12 Martie 2012, 22:23 »
avertisment: daca nu termin postarea, inseamna ca am adormit intre timp ;D
e perfect asa.  io plec sa fac nani, tu-ti termini ghiozdanu' si....zzzzzzzzz