Autor Subiect: Razboiul sexelor  (Citit de 381010 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Caroline

• Vizitator
Re: Razboiul sexelor
« Răspuns #1590 : Joi, 15 Decembrie 2011, 18:34 »
@micaela:
"eu as vrea azi sa va vorbesc despre confortul de a fi barbat... 

Nu cred in confort decat cand ai ceva in minus, nu in plus.  :P

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #1591 : Joi, 15 Decembrie 2011, 18:38 »
Dovedit științific: bărbatul perfect NU există. Topul defectelor masculine

Femeile care caută bărbatul perfect ar trebui să-și reconsidere cererea. „Mr. Perfect” nu există, scrie dailymail.co.uk. Din cele 2.000 de femei chestionate în cadrul unui studiu efectuat de o companie britanică, nici una nu l-a găsit.

Fata de 69%, fostul meu sot declara ca el este 99% multumit de ce-a luat. Totusi, asta nu l-a impiedicat sa caute si in alta parte, de maniera permanenta, celelalte... 1%. Ceea ce nu se cuantifica in acest studiu este raportul dintre cerere si oferta. Femeile pot fi multumite, daca e al lor... barbatii nu stiu daca ar ramane cu cei 69% medii ai femeilor.  :-*

julia

• Vizitator
« Răspuns #1592 : Luni, 19 Decembrie 2011, 00:21 »
barbatul perfect e pt femeia perfecta. si cum nu sunt ... ma multumesc cu barbatul perfect pt mine.

Offline almi_gabi

• Hero Member
  • Mesaje postate: 7628
« Răspuns #1593 : Marți, 20 Decembrie 2011, 07:25 »

julia

• Vizitator
« Răspuns #1594 : Vineri, 23 Decembrie 2011, 20:27 »
Femei de cariera

Femeile s-au opintit câteva secole să ajungă egale cu bărbaţii, iar acum nu mai ştiu cum să scape de acest groaznic privilegiu. Muncesc ca nişte tâmpite, îi mulţumesc patronului că le dă şansa extraordinară de a lucra şi-n weekend, ca să se afirme şi să se ţina de deadline.

http://doarluka.wordpress.com/2011/06/24/femei-de-cariera/#more-3725

Offline Sara

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 314
« Răspuns #1595 : Vineri, 23 Decembrie 2011, 21:13 »
Femei de cariera

Femeile s-au opintit câteva secole să ajungă egale cu bărbaţii, iar acum nu mai ştiu cum să scape de acest groaznic privilegiu. Muncesc ca nişte tâmpite, îi mulţumesc patronului că le dă şansa extraordinară de a lucra şi-n weekend, ca să se afirme şi să se ţina de deadline.

Trist, dar adevarat.
E curios cum umarul unei femei poate parea uneori de stanca pentru un barbat.

Offline hana

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 43
  • Unde esti Iubire?
« Răspuns #1596 : Duminică, 01 Ianuarie 2012, 19:34 »
"Barbatul perfect"  exista dar pt scurt timp, pana cand ceata de pe ochi dispare si-ti dai seama ca nu-ti mai place totul la el ba mai rau incepi sa cauti defecte. Este valabil si pentru femei.
Avem nevoie de IUBIRE

julia

• Vizitator
« Răspuns #1597 : Marți, 03 Ianuarie 2012, 18:22 »
pai atunci se pune intrebarea cit de "perfecti"suntem noi.

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #1598 : Marți, 03 Ianuarie 2012, 20:06 »
Intrebarea care se pune este DE CE trebuie sa fim perfecti? Oare nu mai invatam odata ca ne indragostim DOAR de acel "ceva" imperfect la celalalt?! Daca am fi perfecti, nu am fi nimic altceva decat niste clone identice, construite dupa regulile prefectiunii. Perfectiunea este pur teoretica, iar in practica, plictiseste...  ;)

Offline bit

• Hero Member
  • Mesaje postate: 3015
« Răspuns #1599 : Marți, 03 Ianuarie 2012, 22:41 »
Stephen Hawking spunea ca nici Universul nu-i perfect, desi e nemarginit. Daca ar fi fost perfect ar fi fost in staza de la inceputul inceputurilor, nicidecum n-ar fi evoluat.

Offline Manfred

• Hero Member
  • Mesaje postate: 510
« Răspuns #1600 : Marți, 03 Ianuarie 2012, 23:02 »
Stephen Hawking spunea ca nici Universul nu-i perfect, desi e nemarginit. Daca ar fi fost perfect ar fi fost in staza de la inceputul inceputurilor, nicidecum n-ar fi evoluat.

Da, dar Stephen Hawking nu se referea la universul feminin :)
Otrava este un medicament mortal - Girolamo Mercuriale

Offline janeta

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1730
  • carpe diem
« Răspuns #1601 : Miercuri, 04 Ianuarie 2012, 00:57 »
Citat
Da, dar Stephen Hawking nu se referea la universul feminin :)

care "univers " atunci cand intra in comuniune cu cel masculin , devine cum ? androgin ? ;D

Offline Manfred

• Hero Member
  • Mesaje postate: 510
« Răspuns #1602 : Miercuri, 04 Ianuarie 2012, 15:13 »
Pai draga Janeta avind in vedere ca universul masculin e mai "limitat"  :), ca sa zic asa, e grea intrebarea ta.
Dar lasind gluma la o parte o discutie despre androgini/androginitate mi se pare interesanta.
Otrava este un medicament mortal - Girolamo Mercuriale

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #1603 : Miercuri, 04 Ianuarie 2012, 15:31 »
Daca o discutie despre androginitate vi se pare interesanta, cred ca ar trebui sa continuam pe acest topic. Mie, de exemplu, mi s-a spus, de la un prieten-barbat, ca eu as fi 10% barbat. Si nu se referea nicidecum la aspectul fizic sau la jucat fotbal cu barbatii, care nu ma caraterizeaza... era, dimpotriva, un compliment. Gata sa dezvolt. Cine are curajul sa spuna fatis ceea ce vrea intr-adevar?  :P