Autor Subiect: Razboiul sexelor  (Citit de 381032 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline almi_gabi

• Hero Member
  • Mesaje postate: 7628
Re: Razboiul sexelor
« Răspuns #1575 : Marți, 06 Decembrie 2011, 07:16 »
da, hamstera prietenei mele  ;D  ;D

Offline pocama

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 310
  • Iubeste si fa ce vrei!
« Răspuns #1576 : Vineri, 09 Decembrie 2011, 21:57 »
"Femeia este un animal incapabil de cultura si spirit."(Emil Cioran)
Ce am facut sau ce nu am facut ca sa nastem o astfel de concluzie? Ce ziceti fetelor?

...  Simone Boue a fost nevazutul din spatele reusitei...Cioran a trait o vreme din burse, dar adevarata lui bursa, primita prin voia destinului si pe viata, poarta numele de "Simone Boue"... (Gabriel Liiceanu).

Eu sunt o pacifista, asa ca-l voi ierta si-l voi admira in continuare pentru  scrierile absolut originale pe care ni le-a lasat acest mare ganditor. Poate parea usor ironic, dar afirm cu sinceritate ca o contributie la cultura si spiritul meu, au avut-o si cartile citite din scrierile lui E.C.

silviu

• Vizitator
« Răspuns #1577 : Vineri, 09 Decembrie 2011, 22:46 »
cred ca era pe culmile disperarii :(

Offline bit

• Hero Member
  • Mesaje postate: 3015
« Răspuns #1578 : Sâmbătă, 10 Decembrie 2011, 00:18 »
Oh sh#t, am postat aiurea! De fapt, m-am nascut tarziu, am postat pentru prima pagina! ;D Bine ca am dat-o din condei...

Offline pocama

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 310
  • Iubeste si fa ce vrei!
« Răspuns #1579 : Sâmbătă, 10 Decembrie 2011, 09:21 »
cred ca era pe culmile disperarii :(
Pe culmile disperarii pentru ca nu ajunsese cu adevarat la sufletul unei femei. Dar minunea s-a intamplat. Un alt Cioran, un septuagenar adolescent indragostit brusc de viata, traind momentul unei revelatii cand omul ii da cu tifla geniului strigandu-i in fata: "Vezi ca exist!".(Friedgard Thoma-o iubire a lui Cioran)

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #1580 : Sâmbătă, 10 Decembrie 2011, 22:35 »
"Femeia este un animal incapabil de cultura si spirit."(Emil Cioran)

Dar toti barbatii au o mama... Si ce naste din pisica, incultura si prostie mananca!  ;D

Offline manghel

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 71
  • simplitate si siguranta
« Răspuns #1581 : Duminică, 11 Decembrie 2011, 10:38 »
haideti sa nu dam in polemici(fiecare padure are uscaturile ei,sau cel putin asa spune proverbul), da nu conteaza varsta la care ajunge sa iti intre o persoana la suflet (dragostea nu poate fi cuantificata si nu are varsta) iar problemele si situatiile care le-a dezbatut fac parte din fiinta noastra doar ca ne este frica sa le acceptam si le consideram ca fiind ceva negativ dar sa nu uitam ca si din ceva rau sau urat poate iesi ceva frumos si trebuie sa acceptam fiecare latura a noastra chiar daca este putin mai "dark"  ;)
forta de a trece peste orice

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #1582 : Duminică, 11 Decembrie 2011, 18:48 »
trebuie sa acceptam fiecare latura a noastra chiar daca este putin mai "dark"  ;)

mai ales... calitatile vin de la sine.  ;D
Intrebarea e alta: acea parte "dark" este intr-adevar neagra sau asa am fost dresati ca este? pentru noi? sau pentru altii?

Offline balanta

• Hero Member
  • Mesaje postate: 626
  • ...sa fiu eu insami
« Răspuns #1583 : Duminică, 11 Decembrie 2011, 18:53 »
....depinde de concentratia de cacao!... ;)....sau de copilarie...ea exista precum cancerul la fiecare...depinde daca gaseste terenul propice sa se dezvolte!
"...am invatat ca poti continua inca mult timp dupa ce ai spus ca nu mai poti..." Octavian Paler

Offline manghel

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 71
  • simplitate si siguranta
« Răspuns #1584 : Duminică, 11 Decembrie 2011, 21:52 »
Eu zic in felul urmator : daca acea parte ne aduce mai multe ofuri decat zambete sigur este "dark " pentru noi fara a tine sema de ceea ce ni sa spus despre "omul negru"  :D .
Tine mult mai mult de modul in cre o acceptam si in modul in care o insusim atunci cand mai iese la lumina uneori si nu sa gasim scuze pentru a o explica , a ne justifica sau escapa.
forta de a trece peste orice

Offline steliana

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5133
« Răspuns #1585 : Joi, 15 Decembrie 2011, 11:35 »
daca acea parte ne aduce mai multe ofuri decat zambete sigur este "dark "

am vazut la "insi" atata dark ... si se bucurau ca "drak,"...
nu era o insusire, era insusi ...
nihil sine deo

silviu

• Vizitator
« Răspuns #1586 : Joi, 15 Decembrie 2011, 12:12 »
Dovedit științific: bărbatul perfect NU există. Topul defectelor masculine

Femeile care caută bărbatul perfect ar trebui să-și reconsidere cererea. „Mr. Perfect” nu există, scrie dailymail.co.uk. Din cele 2.000 de femei chestionate în cadrul unui studiu efectuat de o companie britanică, nici una nu l-a găsit.

ama

• Vizitator
« Răspuns #1587 : Joi, 15 Decembrie 2011, 13:23 »
nu stiu dak tine de acest topic

http://www.unica.ro/detalii-articole/articole/poze-vedete-fete-batrane-15290/pagina/2.html

am observat ca lumea ride infundat sau da din cap compatimitor cind aude de persoane in virsta .. x e domnisoara, adik never married , fara barbat , saraca daia e asa cum e :)

in schimb barbatilor care nu se insoara niciodata nu li se reproseaza nimic, sau nu sunt ridiculizati

care e varianta masculina la " fete batrine " ? exista asa ceva ?

Offline almi_gabi

• Hero Member
  • Mesaje postate: 7628
« Răspuns #1588 : Joi, 15 Decembrie 2011, 14:44 »
......
in schimb barbatilor care nu se insoara niciodata nu li se reproseaza nimic, sau nu sunt ridiculizati

ei sunt copii "forever"  ;D

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #1589 : Joi, 15 Decembrie 2011, 18:32 »
care e varianta masculina la " fete batrine " ? exista asa ceva ?

Holtei... sau N.F. :))