Autor Subiect: Razboiul sexelor  (Citit de 381359 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline adda

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1326
Re: Razboiul sexelor
« Răspuns #1245 : Joi, 30 Iunie 2011, 22:01 »
lui optimus ii place sa "provoace" la razboi...aaaa...pardon la dialog  ;) :P

optimus sum

• Vizitator
« Răspuns #1246 : Joi, 30 Iunie 2011, 22:05 »
nu ...eu doar raspund la provocari..  ;D
mica da cu manusa peste ochi , nu eu ... :P

Offline micaela

• Hero Member
  • Mesaje postate: 6590
« Răspuns #1247 : Joi, 30 Iunie 2011, 22:08 »
eu? io zic sa revezi.

Offline adda

• Hero Member
« Răspuns #1248 : Joi, 30 Iunie 2011, 22:09 »
nu ...eu doar raspund la provocari..  ;D
mica da cu manusa peste ochi , nu eu ... :P

lasa lasa...cine inventeaza asa-zisele intamplari? si apoi cere pareri si reactii... ;D
ce iti mai place cand se "aprind" femeile si isi dau cu parerea despre cum procedeaza fiecare  :P
cred ca te amuzi copios in spatele monitorului  :D

optimus sum

• Vizitator
« Răspuns #1249 : Joi, 30 Iunie 2011, 22:15 »
bineinteles ca exista: "barbatii sunt ca wc-urile, ori sunt ocupati, ori sunt plini de..."

eu? io zic sa revezi.
pardon ...de data asta julia a fost piuneza de am calcat pe ea ... ;D
dar de obicei mica da cu barda si janeta cu bazooka... :) nu-i bai ca facem fata, mai trece timpul , mai uitam de foame sau de sete ... ::)

Offline adda

• Hero Member
« Răspuns #1250 : Joi, 30 Iunie 2011, 22:17 »
daca e razboi...razboi sa fie...nu?  :D :D
luptam cu toate armele  :P

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #1251 : Joi, 30 Iunie 2011, 22:20 »
iubire mica, io nu dau cu barda. iti explic pe inteles neshte chestiuni ;D sau te intzep cu umoru'. fereasca sfantu' sa-mi vina real a agresa.  :D

ia zi, cum ti-e unde ti-e?  :D

(replica la replica lui optimache  :P)

optimus sum

• Vizitator
« Răspuns #1252 : Joi, 30 Iunie 2011, 22:34 »
mica ...eu sunt acolo unde tu mi-ai spus odata ca s-ar putea sa-mi fie locul... siu mi-e bine...astept confirmari ce nu mai vin ...

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #1253 : Joi, 30 Iunie 2011, 22:44 »
nu-mi amintesc sa-ti fi spus ca s-ar putea sa-ti fie locul undeva...  nu esti unde ziceai ca o sa fii?  :P

Offline radu

• Full Member
  • Mesaje postate: 194
« Răspuns #1254 : Joi, 30 Iunie 2011, 22:56 »
“Razboiul sexelor este singura conflagratie mondiala in care combatantii celor doua tabere dorm noapte de noapte in acelasi pat”. (Quentin Crisp)

“Barbatii vor sa fie prima dragoste pentru femei, in timp ce femeile vor sa fie ultima dragoste pentru barbati . “ (Oscar Wilde)

“Femeile si pisicile fac intotdeauna doar ce le place. Barbatii si ciinii ar trebui sa accepte acest lucru si sa-si vada de treaba lor. “ (Robert A. Heinlein)

“Dragostea este un joc in doi pe care il pot caştiga amandoi. “ (Eva Gabor)

“Singura victorie in dragoste este fuga.” (Napoleon Bonaparte)

“Nimeni nu poate castiga razboiul sexelor. Exista prea multa fraternizare cu inamicul.” (Henry Kissinger”)

“Daca dragostea este intreaga istorie a vietii unei femei, pentru un barbat ea este doar un episod.”(Germaine de Stael)

“Bărbaţii nu iubesc totdeauna ce stimează, iar femeile nu stimează decît ceea ce iubesc. “(George Bernard Shaw)

“Cea mai proastă femeie poate conduce un bărbat inteligent, dar e nevoie de o femeie foarte inteligentă pentru a conduce un prost.” (Rudyard Kipling)

“Bărbatul doreşte femeia, dar femeia rareori doreşte altceva decât dorinţa bărbatului. “(Samuel Taylor Coleridge)

“Femeia în dragoste suferă mai mult decât bărbatul, dar ştie să ascundă mai bine suferinţa.” (Euripide)

“Femeia îndragostita e o sclava care îl face pe stapanul ei sa poarte lanturile.” (Etienne Rey)

“Femeia pe care o alegi trebuie sa fie aceea pe care ti-ai alege-o ca prieten, daca ar fi barbat.” (Joseph Joubert)

“Sexul este pretul pe care femeile il platesc pentru casnicie. Casnicia este pretul pe care barbatii il platesc pentru sex. “ (Allan si Barbara Pease)

“Femeile sunt capabile sa simuleze orgasmul, dar barbatii sunt capabili sa simuleze intreaga relatie.” (Sharon Stone)

“Femeile au nevoie de un motiv pentru a face sex. Barbatii au nevoie doar de un loc.” (Billy Cristal)

“Hotii iti cer banii sau viata; femeile le vor pe amandoua.” (Samuel Butler)

“Orice barbat insurat stie de ce un taifun nu poate purta decit numele unei femei .” (Art Buchwald)

“In razboiul etern dintre sexe, femeile sunt deja invingatoare. Daca barbatul crede ca a castigat o disputa, victoria e doar in mintea lui.” (din legile lui Murphy despre iubire)
Zambetul e ca stergatorul de parbriz, nu opreste ploaia dar te ajuta sa mergi mai departe. :)

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #1255 : Joi, 30 Iunie 2011, 23:00 »
 :D
mie-mi place asta:
“Dragostea este un joc in doi pe care il pot caştiga amandoi. “ (Eva Gabor)

Offline radu

• Full Member
« Răspuns #1256 : Joi, 30 Iunie 2011, 23:09 »
Cum face baie Femeia:
- Scoate hainele si le pune in cosul de haine-desparte hainele albe de colorate.
- Pune halatul si se duce la baie.
- Se uita in oglinda sa vada daca s-a-ngrasat.
- Intra in cada.
- Cauta buretele,se freaca cu el pe fata,pe spate si pe maini.
- Se clabuceste pe cap cu un sampon de mere cu miere,83 de vitamine,si se clateste bine.
- Tipa ca o lupoaica cand sotul deschide apa rece la bucatarie si presiunea scade la robinetul din baie.
- Mai clabuceste odata parul cu un sampon de piersici cu morcovi,56 de vitamine si se clateste bine.
- Pune conditioner de plante si-l tine 10 minute.
- Spala fata cu apa de fata pe baza de grapefruit si castraveti,timp de 10 minute.
- Isi face masaj cu sapun de nuci cu capsuni.
- Se rade la subrat,pe picioare,mustata si sprancenele.
- Iese din baie,se sterge bine bine,si se acopera cu un prosop urias.
- Curata parul cazut cu hartie higienica.
- Se uita in oglinda sa vada daca are cosuri si le inlatura cu grija.
- Se intoarce in dormitor intr-un halat de baie lung si se imbraca timp de trei ore.

Cum face baie Barbatul:
- Scoate toate hainele de pe el si le lasa pe jos in dormitor.
- Merge in pielea goala pana la baie.
- Daca o intalneste pe nevasta-sa in drum,ii arata sula ca si cand e un mare premiu facand ca un elefant.
- Se uita in oglinda la pectorali si la cat de mare e penisul lui.Se scarpina la oua si-si miroase degetele dupa aia.
- Intra in cada,si din toti buretii nu alege nici unul.
- Clabuceste la locurile intime si in jur.
- Lasa par pe sapun.
- Rade zgomotos de la vantul rupator pe care tocmai l-a tras.
- Face clabuc in cap cu primul sampon pe care-l gaseste.
- Face pipi in cada.
- Iese din cada si se sterge doar partial.
- Se acopera la brau cu un prosop mic.
- O ia inspre dormitor si in drum lasa:presul din baie ud,podeaua uda,cada plina de par si jeg,lumina aprinsa in baie.
- In drum spre dormitor,daca o vede pe nevasta-sa,ii arata din nou sula lui,si intra in camera.
- Arunca prosopul ud pe pat,acolo ramane ud toata ziua,si se-mbraca cu primele haine pe care le gaseste.
Zambetul e ca stergatorul de parbriz, nu opreste ploaia dar te ajuta sa mergi mai departe. :)

Magdalena_`

• Vizitator
« Răspuns #1257 : Joi, 30 Iunie 2011, 23:12 »
cred ca tu radu, esti factorul de echilibru. mai treci pe aici, mai imblanzesti spiritele

Offline adda

• Hero Member
« Răspuns #1258 : Joi, 30 Iunie 2011, 23:12 »
"Femeile sunt schimbatoare, totdeauna sunt in cautarea unei tinte precise catre care sa-si indrepte gandurile si dorintele  lor ratacitoare; poate ca aceasta nevoie ii creeaza barbatului datoria de a fi busola lor, de a fi punctul fix."

ANDRÉ MAUROIS

Offline radu

• Full Member
« Răspuns #1259 : Joi, 30 Iunie 2011, 23:23 »
Femeile sunt pasionate de matematica. Isi impart varsta la 2, dubleaza pretul hainelor si adauga intotdeauna 5 ani la varsta prietenei cele mai bune. (Marcel Achard)