Autor Subiect: Razboiul sexelor  (Citit de 382526 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline fortuna777

• Hero Member
  • Mesaje postate: 864
Re: Razboiul sexelor
« Răspuns #360 : Joi, 09 Iunie 2011, 21:07 »

Offline fortuna777

• Hero Member
« Răspuns #361 : Joi, 09 Iunie 2011, 21:13 »
incercati sa bagati in ecuatie si copilul si sindromul premenstrual si sindromul tourette... ;D ;D ;D ;D

sindromul premenstrual este o data pe luna, iar orgoliul masculin este permanent ... nu ia pauza deloc >:( sindromul tourette si copilul...nu au ce cauta in ecuatia asta

Offline micaela

• Hero Member
  • Mesaje postate: 6590
« Răspuns #362 : Joi, 09 Iunie 2011, 21:14 »
eu cred ca orgoliul nu are ce cauta in iubire.

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #363 : Joi, 09 Iunie 2011, 21:22 »
mi se pare mie sau optimus s-a retras, rapus de artileria feminina?  e "in stare" de non-combat. :P

Offline fortuna777

• Hero Member
« Răspuns #364 : Joi, 09 Iunie 2011, 21:23 »
eu cred ca noi doua il speriem ;)

optimus sum

• Vizitator
« Răspuns #365 : Joi, 09 Iunie 2011, 21:25 »
am plecat la alive sa ma intalnesc cu CT... va pup ... :D

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #366 : Joi, 09 Iunie 2011, 21:31 »
lasa sa-l speriem.  :D bau!  :D
poate afla si el une greseste de bate drumul starii civile dus-intors :D si astfel, next-time, sa-i fie forever, asa cum a vazut la bunicii lui si-si doreste.
fortuna, cred ca avem de lucrat putin la orgoliul lui. :D sau ceva mai mult?  ::)

pupam si noi optimus. sa cantati frumos. :D

Offline fortuna777

• Hero Member
« Răspuns #367 : Joi, 09 Iunie 2011, 21:46 »
cred ca e prea capos ...nu stiu daca putem face ceva  :)...si da il picuram cu ceara, nu va recunoaste ca avem dreptate  :D....

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #368 : Joi, 09 Iunie 2011, 21:51 »
eu stiu? cred in capacitatea omului inteligent de a se "trezi" la orice varsta.  ;)
de capos, e capos.  :P :D

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #369 : Joi, 09 Iunie 2011, 21:55 »
P.S. fortuna, iti vand un pont. noi putem sa-l mai bubuim, linistite, ca el mai arunca cate un ochi pe telefonu-i, precis.  :D
optimuuuus...bau!  :D

Offline fortuna777

• Hero Member
« Răspuns #370 : Joi, 09 Iunie 2011, 22:20 »
stii care cred eu ca e cea mai mare problema a barbatilor?...ca nu stiu sa-si asculte partenera...orice remarca, orice observatie vine  din partea ei, nu-i atinge in niciun fel >:(...Ei, dar alta rezonanta are daca aceeasi remarca vine din partea altei persoane ...chestia asta am observat-o si la baiatul meu :(...cel mai adesea nu retine o iota din ce ii spun, dar e cu tottul altceva daca ii spune o persoana straina :o....oare e vorba de puterea obisnuintei sau ce se intampla...de ce cuvintele tale puse in gura altei persoane capata o alta credibilitate ???

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #371 : Joi, 09 Iunie 2011, 22:26 »
nush...asta nu am observat, sa-ti spun drept...
dar da, nu stiu sa asculte. nu vor sa asculte... percep nemultumirile partenerei ca pe reprosuri (le e frica de asta), necum ca pe incercari de rezolvare....
cate conflicte mocnite s-ar stinge, cate neintelegeri s-ar lamuri, cate interpretari s-ar evita daca barbatii ar invata sa poarte dialoguri clarificatoare si constructive cu partenerele lor femei....

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #372 : Joi, 09 Iunie 2011, 22:31 »
orice remarca, orice observatie vine  din partea ei, nu-i atinge in niciun fel

asta e ciudat...nu cred...poate ca unii (din caposenie) nu vor sa arate ca sunt atinsi...zicea pe undeva pe aici optimus ceva de "cocosenii". asta o fi?  :D nu cumva sa asculte ce cotcodaceste "gaina"? ar fi pacat, caci e un orgoliu de sorginte rurala care nu mai are ce cauta in lumea de azi cand suntem, totusi, daca nu la fel, macar parteneri egali intr-un cuplu...

Offline fortuna777

• Hero Member
« Răspuns #373 : Joi, 09 Iunie 2011, 22:36 »
 asa este...imi amintesc, cu fostul meu sot, obisnuiam sa-i scriu scrisori, pentru ca in felul asta aveam garantie ca ma fac auzita...ori de cate ori incercam sa vorbesc cu el, o chestie care ma nemultumea, imi intorcea spatele si pleca...era ingrozitor de frustrant pentru ca nu vroiam altceva decat sa ajungem la un numitor comun...nu-mi doream sa-mi impun punctul de vedere, nu faceam istericale...vroiam doar sa discutam si sa lamurim problemele care apareau intre noi...

daca nu reuseam cu vorba...incercam cu scrisul...pacat ca nici citind nu a inteles nimic...sau poate nici nu citea ce ii scriam :o :o

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #374 : Joi, 09 Iunie 2011, 22:44 »
asa este...imi amintesc, cu fostul meu sot, obisnuiam sa-i scriu scrisori, pentru ca in felul asta aveam garantie ca ma fac auzita...ori de cate ori incercam sa vorbesc cu el, o chestie care ma nemultumea, imi intorcea spatele si pleca...era ingrozitor de frustrant pentru ca nu vroiam altceva decat sa ajungem la un numitor comun...nu-mi doream sa-mi impun punctul de vedere, nu faceam istericale...vroiam doar sa discutam si sa lamurim problemele care apareau intre noi...

daca nu reuseam cu vorba...incercam cu scrisul...pacat ca nici citind nu a inteles nimic...sau poate nici nu citea ce ii scriam :o :o

:D fix asa prcedam si eu cu cel pe care l-am iubit o vreme....fugea de discutii ca de dracu'. vroia sa auda numai enunturi frumoase, idilice  :D...si facea destule lucruri nelalocul lor ca sa fie trecute cu vederea la nesfarsit....fiindca fugea de lamuriri, ii scriam.  :D o parte din ce i-am spus a inteles si cred ca a realizat ca aveam dreptate caci, intr-o anumita masura, a facut eforturi... insa erau si probleme de "structura" care nu pot fi corectate prin discutii si argumente de bun simt.....asa ca am capitulat.  :(
or fi si femei care vor sa-si impuna punctul de vedere, sa domine, nimic de zis....dar sunt destule care nu au deloc intentia asta...uneori orgoliul masculin e prostesc... :P
poate nici noi nu stim sa punem problema cu destula "delicatete" incat sa le protejam "cocosenia" de sorginte rurala  :D