Autor Subiect: Razboiul sexelor  (Citit de 382547 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline micaela

• Hero Member
  • Mesaje postate: 6590
Re: Razboiul sexelor
« Răspuns #330 : Joi, 09 Iunie 2011, 19:36 »
balanta, nici eu nu suport a pune semnul egal intre gospodarie,menaj si cuplu, intr-o formula traditionalista, in care femeia buna e aia care gateste sarmale  :P pune muraturi  si spala ciorapi, fredonand de fericire la urechea sotului care butoneaza telecomanda.  :D
prefer o iubire-prietenie, o iubire-parteneriat, o iubire-joaca.

ma duc sa pap cirese ca sa nu mai aberez pe aici.  :D

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #331 : Joi, 09 Iunie 2011, 19:38 »
Intre ceea ce gandesc,
ceea ce vreau sa spun,
ceea ce cred ca spun,
ceea ce spun,
ceea ce vrei sa auzi,
ceea ce crezi ca auzi,
ceea ce auzi,
ceea ce vrei sa intelegi,
ceea ce crezi ca ai inteles,
ceea ce intelegi,
sunt zece posibilitati,
incat ne este atat de greu sa comunicam.
Si totusi sa incercam...
         (Bernard Werber)
...aici cred ca e problema

foarte interesanta ideea asta... cam da....

Offline fortuna777

• Hero Member
  • Mesaje postate: 864
« Răspuns #332 : Joi, 09 Iunie 2011, 19:40 »
...in loc sa negam sau sa aruncam vina pe celalalt cel mai cinstit si sanatos e sa ne asumam greselile, ca doar oameni suntem. Asta iseamna pentru mine "barbatie". de aceea nu pot admira un barbat care minte...pentru ca e un semn de "nebarbatie", de neasumare a ceea ce este, a ceea ce face si greseste, de ce nu?

asa este draga mica, ce-mi place cand vad ca mai gandeste cineva ca mine ;)...la un moment dat credeam ca gandirea mea e anapoda :D 

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #333 : Joi, 09 Iunie 2011, 19:42 »
fortuna, eu sunt foarte mirata de cate gandim noi la fel....tatal tau o fi cunoscut-o pe mama mea sau tatal meu pe a ta?  :D

Offline fortuna777

• Hero Member
« Răspuns #334 : Joi, 09 Iunie 2011, 19:49 »
ce-ar fi sa facem un brainstorming sa vedem cam ce ar putea face un cuplu sa fie longeviv in mod frumos ?

1. in primul rand un sex de calitate fara mofturi si fara prejudecati...de cate ori se poate...parerea mea !
2. apoi exprimarea iubirii fata de ea printr-o vorba buna , printr-o mangaiere, printr-o floare sau un ajutor in gospodarie...
3. printr-o "sedinta" in fiecare vineri seara, in care sa se reseteze frustrarile si complexele din cursul saptamanii , discutand tot ce se poate discuta , urmata de o partida de amor ca in tinerete(ce obsedat de sex sunt ? )...
continuati voi ...
............
[/i]

crezi tu ca este sanatos sa aduni nemultumiri si frustrari toata saptamana si sa le exprimi doar vinerea?...si in cursul saptamanii ce faci...dormiti separat din cauza sentimentelor negative reprimate?

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #335 : Joi, 09 Iunie 2011, 19:50 »
...e penibil sa fii geloasa pe barbatul tau pentru ca se uita la o femeie care arata bine  ...femeia aia fie are un simt al umorului foarte putin dezvoltat, fie are alte motive sa fie geloasa pe tine si asta e doar picatura care umple paharul...  

pai da.

cat despre Sean Connery, va atrag respectuos atentia ca io l-am adus prima pe forum deci am intaietate.  ;D :D si spuneam ca-mi place mai mult incepand cu maturitatea tarzie decat in tineretile lui. a imbatranit frumos.  :-*

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #336 : Joi, 09 Iunie 2011, 19:51 »
ce-ar fi sa facem un brainstorming sa vedem cam ce ar putea face un cuplu sa fie longeviv in mod frumos ?

1. in primul rand un sex de calitate fara mofturi si fara prejudecati...de cate ori se poate...parerea mea !
2. apoi exprimarea iubirii fata de ea printr-o vorba buna , printr-o mangaiere, printr-o floare sau un ajutor in gospodarie...
3. printr-o "sedinta" in fiecare vineri seara, in care sa se reseteze frustrarile si complexele din cursul saptamanii , discutand tot ce se poate discuta , urmata de o partida de amor ca in tinerete(ce obsedat de sex sunt ? )...
continuati voi ...
............
[/i]

crezi tu ca este sanatos sa aduni nemultumiri si frustrari toata saptamana si sa le exprimi doar vinerea?...si in cursul saptamanii ce faci...dormiti separat din cauza sentimentelor negative reprimate?

si-ata fierb sub presiune reprimatele incat vineri zboara farfuriile  :D

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #337 : Joi, 09 Iunie 2011, 19:52 »
si-atata (am vrut sa scriu)

Offline fortuna777

• Hero Member
« Răspuns #338 : Joi, 09 Iunie 2011, 19:53 »
fortuna, eu sunt foarte mirata de cate gandim noi la fel....tatal tau o fi cunoscut-o pe mama mea sau tatal meu pe a ta?  :D

pacat ca nu suntem de sex opus ca ne luam... :D :D...daca erai barbat cred ca faceam un drum la bucuresti sa te cunosc mai repede :D..asa astept excursia pe ceahlau :D ;)

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #339 : Joi, 09 Iunie 2011, 19:55 »
cam da. pacat ca nu suntem "pe invers".  :D :D

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #340 : Joi, 09 Iunie 2011, 19:57 »
dar poti sa faci oricand un drum la bucuresti, oricum. multora de aici ne-ar face mare placere sa te cunoastem.  ;)

Offline fortuna777

• Hero Member
« Răspuns #341 : Joi, 09 Iunie 2011, 19:58 »
si-ata fierb sub presiune reprimatele incat vineri zboara farfuriile  :D
[/i]

:D :D :D :D

Offline fortuna777

• Hero Member
« Răspuns #342 : Joi, 09 Iunie 2011, 20:03 »
dar poti sa faci oricand un drum la bucuresti, oricum. multora de aici ne-ar face mare placere sa te cunoastem.  ;)
[/i]
tare greu ma mai dau plecata de acasa, dar cine stie....vineeeeeeee vacantaaaaaaaaa :D...si poate fac si eu un drum la bucuresti :D ;)

in piatra e furtuna acum si tot pica netul

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #343 : Joi, 09 Iunie 2011, 20:07 »
te asteptam.
in bucuresti a fost mai devreme, fix cand plecam de la o prezentare...a fost atat de puternica incat aproape ca m-a luat pe sus. oroc ca a fost scurta. nu insa destul de scurta ca sa nu-l lase pe optimus fara o craca (de nuc).  ;D :P

Offline fortuna777

• Hero Member
« Răspuns #344 : Joi, 09 Iunie 2011, 20:11 »
sa nu-l lase pe optimus fara o craca (de nuc).  ;D :P

oh, bietul nuc :o :o