Autor Subiect: Razboiul sexelor  (Citit de 382548 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline balanta

• Hero Member
  • Mesaje postate: 626
  • ...sa fiu eu insami
Re: Razboiul sexelor
« Răspuns #315 : Joi, 09 Iunie 2011, 17:51 »
Si eu votez cu Sean...referitor la despicat e un defect al meu...orice raspuns as primi tot il mai despic un pic...dar oricum nici eu uneori imi dau seama ca nu am chef sa dau explicatii si atunci am chef sa fiu inteleasa...da invers nu sunt tot timpul obiectiva!
"...am invatat ca poti continua inca mult timp dupa ce ai spus ca nu mai poti..." Octavian Paler

Offline fortuna777

• Hero Member
  • Mesaje postate: 864
« Răspuns #316 : Joi, 09 Iunie 2011, 17:54 »
am intalnit femeia care am cautat-o toata viata, chiar de curand... am cunoscut-o si am incercat impreuna sa ne cunoastem... ne-am cunoscut, apoi ne-am despartit tocmai pentru ca ne-am cunoscut prea mult ... nu e bine asa ... ::)

nu cred ca doi oameni care se cunosc prea mult ajung sa se desparta...decat daca ceea ce ajungi sa cunosti la celalalt nu-ti place...altele sunt motivele pentru care doi oameni se despart

Intre ceea ce gandesc,
ceea ce vreau sa spun,
ceea ce cred ca spun,
ceea ce spun,
ceea ce vrei sa auzi,
ceea ce crezi ca auzi,
ceea ce auzi,
ceea ce vrei sa intelegi,
ceea ce crezi ca ai inteles,
ceea ce intelegi,
sunt zece posibilitati,
incat ne este atat de greu sa comunicam.
Si totusi sa incercam...
         (Bernard Werber)

...aici cred ca e problema

Offline fortuna777

• Hero Member
« Răspuns #317 : Joi, 09 Iunie 2011, 17:59 »
bineeee , ai de grija , ca de nu.... ramane cum am stabilit : prajita cu mamaliguta si usturoi  :D :D :D

mai janet, tu ti-ai pus gand rau cu mine...la gratar sau prajita ma vrei :D:D

Offline balanta

• Hero Member
  • ...sa fiu eu insami
« Răspuns #318 : Joi, 09 Iunie 2011, 18:00 »
da e frumos ce spui acolo....teoretic si eu inteleg principiile pe care trebuie sa functioneze un cuplu...dar am momente cand din diverse momente, fara vina nimanui mi-e sila si de mine insumi , dapai sa mai suport pe altcineva...ori e oboseala, ori deznadejdea, ori ceva nemultumiri pe care nu le pot stapani, hormonii, depresia, poate chiar si varsta...uite de exemplu mie nu imi place sa gatesc si sa calc deloc;deci pur si simplu nu mai pot sa o fac nici pt mine si nici pt altcineva...nu mai am timp, chef,placere, dorinta...si cineva imi spunea ca daca il iubesti pe celalat gatesti si de trei ori pe zi...si daca nu ai timp iti faci...ei atunci am zis ca e cazul sa nu ma indragostesc pt ca nu mai vreau la varsta mea sa fac lucruri pe care nu le doresc din dragoste....sau sa rabde el sau sa-si gateasca daca e sa fie tot din dragoste...si e purul adevar despre care tocmai discutam si mi-l asum
"...am invatat ca poti continua inca mult timp dupa ce ai spus ca nu mai poti..." Octavian Paler

Offline janeta

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1730
  • carpe diem
« Răspuns #319 : Joi, 09 Iunie 2011, 18:16 »
Citat
si cineva imi spunea ca daca il iubesti pe celalat gatesti si de trei ori pe zi...si daca nu ai timp iti faci...ei atunci am zis ca e cazul sa nu ma indragostesc pt ca nu mai vreau la varsta mea sa fac lucruri pe care nu le doresc din dragoste...

iaca...( mai , pune si tu un nume acolo , ca mi-e greu sa spun " draga mea balanta "  :D suna ca naiba , zau  :D) eu iti doresc din tot sufletu , dar din tot sufletul , sa te indragostesti si mai vorbim pe urma . nu confunda a iubi cu a face menaj , ca pici intro mare confuzie si iti refuzi  o potentiala felie de viata ce ar putea fi foarte frumoasa

Offline janeta

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1730
  • carpe diem
« Răspuns #320 : Joi, 09 Iunie 2011, 18:20 »
oricum , forti draga , numai sa fii bine patrunsa  :D :D :D

mai ales ca dupa ce mi-ai dat o incertitudine privitoare la pastravarie vad ca te am si rivala in privinta lui Sean Connery .

pai frumosu-i ? :D

Offline fortuna777

• Hero Member
« Răspuns #321 : Joi, 09 Iunie 2011, 18:30 »
...uite de exemplu mie nu imi place sa gatesc si sa calc deloc;deci pur si simplu nu mai pot sa o fac nici pt mine si nici pt altcineva...nu mai am timp, chef,placere, dorinta...si cineva imi spunea ca daca il iubesti pe celalat gatesti si de trei ori pe zi...si daca nu ai timp iti faci...ei atunci am zis ca e cazul sa nu ma indragostesc pt ca nu mai vreau la varsta mea sa fac lucruri pe care nu le doresc din dragoste....sau sa rabde el sau sa-si gateasca daca e sa fie tot din dragoste...si e purul adevar despre care tocmai discutam si mi-l asum

nu stiu, cred ca depinde cat de mult te incarca energetic celalalt...daca este suficient respect intr-o relatie, cred ca celalalt va intelege cand nu ai chef sa faci ceva...nu cred ca trebuie sa faci nimic fortat si nici sa te schimbi pentru celalalt...asta ar insemna sa renunti la tine ca individualitate, iar in timp duce la o scadere a respectului de sine...Celalalt trebuie sa te accepte asa cum esti...totul este sa fii tu insati de la inceputul relatiei...pentru ca daca la inceputul relatiei ii vei satisface toate doleantele ... dar care nu sunt neaparat si dorintele tale...si ii vei arata niste calitati ale tale care in realitate nu exista, iar mai tarziu nu vei mai face aceleasi lucruri, cred ca el este indreptatit sa fie nemultumit, pentru ca te-a cunoscut intr-un fel si ai devenit altceva...

nu cred ca "a te sacrifica" pentru celalalt inseamna neaparat dragoste, atata timp cat nu vine din inima si nu rezoneaza cu fiinta ta...

Offline fortuna777

• Hero Member
« Răspuns #322 : Joi, 09 Iunie 2011, 18:33 »
oricum , forti draga , numai sa fii bine patrunsa  :D :D :D

mai ales ca dupa ce mi-ai dat o incertitudine privitoare la pastravarie vad ca te am si rivala in privinta lui Sean Connery .

pai frumosu-i ? :D

hai mai janet ca ti-l las tie, numa prajita ca pastravu sa n-ajung :D :D

Offline balanta

• Hero Member
  • ...sa fiu eu insami
« Răspuns #323 : Joi, 09 Iunie 2011, 18:37 »
da Janeta...stiu ce spui...am fost indragostita...de cateva ori...si inca cred ca mai vreau...la mine dragostea si iubirea nu are legatura cu gospodaria....io nu poci sa ma supui regulilor nescrise ale familiei...sau nu mai pot acum...la mine iubirea are legatura cu dezvoltarea personala, cu libertatile legate de "hobiuri" cum le alint eu, cu sprijinul celuilalt in ceea ce isi doreste...cu discutiile de seara la o lumanare si un pahar de vin..la concediile in care sa nu existe nici o cearta , nici o umbra de nor, fara critici, fara interdictii sau gelozii sau impuneri de nici un fel...si vorbind asa cu un bun prieten tocmai imi spunea ca sunt cea mai sigura candidata la singuratate din cauza atitudinii independente...eu am si momentele mele de singuratate ce mi le doresc fara a dori sa-l ranesc pe celalalt...imi place sa fiu cu mine insumi...nu-mi place sa il sufoc pe celalalt, nu-mi place dependenta si nici statul mana in mana 24 de ore din 24

Offline balanta

• Hero Member
  • ...sa fiu eu insami
« Răspuns #324 : Joi, 09 Iunie 2011, 18:40 »
fortuna, sunt deacord cu tine...urasc acel "inceput" in care ti se face curte si dupa un an , doi efortul lor dispare ca prin minune...da si mie imi place sa fiu asa cum sunt...si de aceea nu cred ca ma vrea cineva asa...iar modificari la 50 de ani...mai greu...

Offline fortuna777

• Hero Member
« Răspuns #325 : Joi, 09 Iunie 2011, 18:55 »
...eu am si momentele mele de singuratate ce mi le doresc fara a dori sa-l ranesc pe celalalt...imi place sa fiu cu mine insumi...nu-mi place sa il sufoc pe celalalt, nu-mi place dependenta si nici statul mana in mana 24 de ore din 24

fiecare are momente in care isi doreste sa fie singur si faptul ca te simti bine cu tine insati e ok...sunt putini cei care reusesc...nici eu nu sunt de acord cu cuplurile care se sufoca 24 de ore din 24...fiecare cred ca trebuie sa respecte libertatea celuilalt atata timp cat lucrul asta nu distruge baza relatiei

silviu

• Vizitator
« Răspuns #326 : Joi, 09 Iunie 2011, 19:00 »
fortuna, sunt deacord cu tine...urasc acel "inceput" in care ti se face curte si dupa un an, doi...
nu ti se face si casa >:(

Offline micaela

• Hero Member
  • Mesaje postate: 6590
« Răspuns #327 : Joi, 09 Iunie 2011, 19:27 »
nu cred ca doi oameni care se cunosc prea mult ajung sa se desparta...decat daca ceea ce ajungi sa cunosti la celalalt nu-ti place...altele sunt motivele pentru care doi oameni se despart

cred acelasi lucru, fortuna. daca doi oameni ajung sa se cunoasca foarte bine, cu bunele si cu relele, in toata splendoarea lor, si daca inca se pot place si afectiona, inseamna ca au capatat intimitate, adica acel ceva care face ca dragostea sa fie autentica, sa fie iubire pentru omul "tuns" (cum ii zice Jeannette  :D) nu pentru omul perceput prin prisma hormonului si dorintelor proprii. aceea incepe sa fie cu adevarat iubire si are si toate sansele sa dureze...

Jeane, ai foarte mare dreptate cu acel "iarta-ma'...in loc sa negam sau sa aruncam vina pe celalalt cel mai cinstit si sanatos e sa ne asumam greselile, ca doar oameni suntem. Asta iseamna pentru mine "barbatie". de aceea nu pot admira un barbat care minte...pentru ca e un semn de "nebarbatie", de neasumare a ceea ce este, a ceea ce face si greseste, de ce nu?
incepe sa fie o problema cand acest "iarta-ma" este acceptat de prea multe ori pentru acelasi tip de "greseala"... ;) ca si Dumnezeu se satura la un moment dat si te trazneste daca greseala repetata devine pacat.  :D

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #328 : Joi, 09 Iunie 2011, 19:30 »
nu stiu, cred ca depinde cat de mult te incarca energetic celalalt...daca este suficient respect intr-o relatie, cred ca celalalt va intelege cand nu ai chef sa faci ceva...nu cred ca trebuie sa faci nimic fortat si nici sa te schimbi pentru celalalt...asta ar insemna sa renunti la tine ca individualitate, iar in timp duce la o scadere a respectului de sine...Celalalt trebuie sa te accepte asa cum esti...totul este sa fii tu insati de la inceputul relatiei...pentru ca daca la inceputul relatiei ii vei satisface toate doleantele ... dar care nu sunt neaparat si dorintele tale...si ii vei arata niste calitati ale tale care in realitate nu exista, iar mai tarziu nu vei mai face aceleasi lucruri, cred ca el este indreptatit sa fie nemultumit, pentru ca te-a cunoscut intr-un fel si ai devenit altceva...

nu cred ca "a te sacrifica" pentru celalalt inseamna neaparat dragoste, atata timp cat nu vine din inima si nu rezoneaza cu fiinta ta...

iar subscriu.  :)

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #329 : Joi, 09 Iunie 2011, 19:30 »
fortuna, sunt deacord cu tine...urasc acel "inceput" in care ti se face curte si dupa un an, doi...
nu ti se face si casa >:(

hop si tu cu mishtourile  :P :P