Autor Subiect: Razboiul sexelor  (Citit de 382616 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline micaela

• Hero Member
  • Mesaje postate: 6590
Re: Razboiul sexelor
« Răspuns #270 : Joi, 09 Iunie 2011, 14:26 »
Se tot bate moneda pe sinceritate absoluta in cuplu , pe "no secret at all" ... ei bine , eu am observat ca fiecare dintre parteneri ar trebui sa-si tina gura cateodata... pe bune , trebuie sa existe si o nota de mister dar in plus cateodata sinceritatea duce la niste razboaie de te doare capul .

poate ca da...e si in functie de cei implicati...

Offline balanta

• Hero Member
  • Mesaje postate: 626
  • ...sa fiu eu insami
« Răspuns #271 : Joi, 09 Iunie 2011, 14:27 »
micaela, am observat ca in unele discutii deschise unul spune ceva si celalalt aude altceva...el iti raspunde intr-un fel si noi intelegem altfel...inca si acum sunt incurcata legat de comunicare...de altfel psihologii spun ca o prea apropiata comunicare duce la prietenie si erodeaza relatia femeie-barbat...lipsa comunicarii sapa o groapa si iar duce la erodarea relatiei...masura e probabil in toate...dar traim in real si masura nu o avem in buzunar ca sa putem aprecia exact cat si cum din toate impartial...nu mai spun ca de multe ori trebuie cumva sa te si sincronizezi si sa fii cumva "simultan" cu celalalt...aceeasi discutie poate avea o anumita conotatie si un anume deznodamant intr-un moment al starii emotionale si total contrariul se poate intampla de exemplu cand poate esti foarte bine dispus si nu vezi gravitatea situatiei decat ca un fulg...
"...am invatat ca poti continua inca mult timp dupa ce ai spus ca nu mai poti..." Octavian Paler

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #272 : Joi, 09 Iunie 2011, 14:28 »
perfect de acord  ;) si "sincronizarea" e importanta...

optimus sum

• Vizitator
« Răspuns #273 : Joi, 09 Iunie 2011, 14:29 »
uite de exemplu , un barbat mai observa si alte femei in jurul lui/lor...si cand am fost intrebat direct odata daca e frumoasa o domnisoara la care ma holbam ca prostul , ma mancat limba si am zis ca are niste ochi superbi , dar si niste sani obraznici cum rar vezi...sti ce a iesit dupa asta ? justificari , asigurari ca desi madama e super , tot pe aleasa o iubesc , comparatii de tot felul in care trebuia musai sa ridic in slavi nurii alesei si sa caut in minte ceva defecte la madama ...etc etc... ??? ??? ??? ??? ??? ??? ???
cica sa spui sincer intotdeauna ce gandesti...pe naiba .

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #274 : Joi, 09 Iunie 2011, 14:32 »
sigur ca sunt momente cand e mai bine sa te abtii sa spui anumite lucruri...eu pledez pentru sinceritate ca linie generala. pentru ca ea este o conditie a increderii. asa cum nu-ti bagi banii (daca ii ai ;D) intro banca in care nu prea ai incredere, cu atat mai mult nu poti investi ce ai tu mai bun in fiinta ta (incepand cu sufletul) intr-un om in care nu poti avea incredere...te poti indragosti, e drept, dar apoi daca constati ca omul acela nu-i ok, nu incepi sa te "franezi" in relatia aceea?

optimus sum

• Vizitator
« Răspuns #275 : Joi, 09 Iunie 2011, 14:33 »
am intalnit femeia care am cautat-o toata viata, chiar de curand... am cunoscut-o si am incercat impreuna sa ne cunoastem... ne-am cunoscut, apoi ne-am despartit tocmai pentru ca ne-am cunoscut prea mult ... nu e bine asa ... ::)

Offline balanta

• Hero Member
  • ...sa fiu eu insami
« Răspuns #276 : Joi, 09 Iunie 2011, 14:34 »
mda...mie oricum, pana la urma a locui ani intregi cu cineva si a ramane uniti pe vecie impreuna, in simtiri si cuget si iubire mi se pare un mit....am citit deja prea mult pe aceasta tema si pare-se "pana la adanci batraneti fericiti" e de departe un ideal spre care tindem si atat...dar de aia e ideal...sa nu fie ajuns..in rest asa cum spunea Aurora Liiceanu pe care o citesc cu nesat si o recitesc...s-a ajuns in stadiul in care casnicia e ceva din care ai niste foloase...indiferent ca sunt copii, frica de a nu fi singur, stabilitate emotionala sau dorinta de a imparti intretinerea in doua....iubirea e un sentiment si atat care nu are legatura cu casatoria...plecam la drum in numele lui dar pe drum uitam de ce am plecat impreuna sau cu cine am plecat!
"...am invatat ca poti continua inca mult timp dupa ce ai spus ca nu mai poti..." Octavian Paler

Offline janeta

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1730
  • carpe diem
« Răspuns #277 : Joi, 09 Iunie 2011, 14:35 »

Citat
uite de exemplu , un barbat mai observa si alte femei in jurul lui/lor...si cand am fost intrebat direct odata daca e frumoasa o domnisoara la care ma holbam ca prostul , ma mancat limba si am zis ca are niste ochi superbi , dar si niste sani obraznici cum rar vezi...sti ce a iesit dupa asta ? justificari , asigurari ca desi madama e super , tot pe aleasa o iubesc , comparatii de tot felul in care trebuia musai sa ridic in slavi nurii alesei si sa caut in minte ceva defecte la madama ...etc etc... Huh Huh Huh Huh Huh Huh Huh
cica sa spui sincer intotdeauna ce gandesti...pe naiba .

off , pestele meu... ( vezi Chat )

tanti aia nu era deloc sigura pe sentimentele tale , opti , de aia a reactionat asa .

eu cand vedeam pe strada o tanti cu sani opulenti ( care ii placeau tare sotului meu , neavand parte de asa ceva , bietul de el ) imediat ii aratam . adica de ce sa nu-si clateasca si el privirea ? ce , eu nu suspinam dupa Van Damme acu` 20 de ani cand ne uitam amandoi la filmele cu el ?

Offline balanta

• Hero Member
  • ...sa fiu eu insami
« Răspuns #278 : Joi, 09 Iunie 2011, 14:36 »
optimus nu te cunosc , da imi vine sa te pup...imi place ultima ta replica :)

optimus sum

• Vizitator
« Răspuns #279 : Joi, 09 Iunie 2011, 14:37 »
balanta draga ...bunicii mei s-au iubit si au trait "fericiti" pana la 88 de ani ...serios...am trait langa ei cu exemplul lor si mi-e greu acum sa vad ca eu nu am reusit in 45 de ani sa imi gasesc linistea si multumirea alaturi de o femeie ...poate sunt si eu defect , cum zicea cineva pe aici ...

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #280 : Joi, 09 Iunie 2011, 14:38 »
acuma' depinde, sum...daca te holbezi numai din cand in cand, merge..ca doar ai la ce...multe femei frumoase in Ro.
dar daca te holbezi mereu, mai si stai la taclale pe net cu diverse femei si-ti mai si suna telefonul seara si nu raspunzi... (o situatie ipotetica)...se aduna cam multe indicii ca-ti tii pantalonii greu pe tine (nu tu, generic vorbind  :D)

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #281 : Joi, 09 Iunie 2011, 14:40 »
tanti aia nu era deloc sigura pe sentimentele tale , opti , de aia a reactionat asa .

absolut, Jeane. tine de neincredere.

Offline janeta

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1730
  • carpe diem
« Răspuns #282 : Joi, 09 Iunie 2011, 14:42 »
gata , ma duc sa-l prajesc ( pestele ) ... nu ma mai tineti de vorba  :D

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #283 : Joi, 09 Iunie 2011, 14:42 »
am intalnit femeia care am cautat-o toata viata, chiar de curand... am cunoscut-o si am incercat impreuna sa ne cunoastevm... ne-am cunoscut, apoi ne-am despartit tocmai pentru ca ne-am cunoscut prea mult ... nu e bine asa ... ::)

cat timp v-ati cunoscut (asa bine)?

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #284 : Joi, 09 Iunie 2011, 14:43 »
gata , ma duc sa-l prajesc ( pestele ) ... nu ma mai tineti de vorba  :D

ce soi prajesti? (miam-miam)