0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.
nu cred ca este vorba de obisnuinta de spune minciunici ...nu este asta ...dar din dorinta de a asigura comfortul psihic persoanei dragi poti face erori de genul asta ..nu mai judeca asa aspru situatiile de genul , nu stiu de fapt cat de importante sunt . pentru minciuni grosolane cu conotatie de inselaciune, sunt de acord cu tine , nu trebuie sa existe...
nu intotdeauna suntem asa destepti sa putem "face sa inteleaga" o femeie situatii de genul asta... si intervine si teama ca daca vede ca te "imparte" cu trecutul tau o poti pierde... ceea ce sa intamplat oricum... nu stiu de ce voi nu puteti accepta ca fiecare barbat trecut de o anumita varsta , are un bagaj de carat si nu mai este bobocul de floare pur si neatins care era la 18 ani . nu putem sterge cu buretele tot ce a fost in viata noastra... si voi veniti cu un bagaj , nu ? si sunteti acceptate asa cum sunteti , cu copil si mama si tot ce implica ..niciodata nu va ganditi ca pachetul in care veniti in viata cuiva nu este compus numai din lapte si miere si barbatul care se incumeta sa iubeasca o femeie cu copil accepta implicit si tot ce va insoteste pe voi...