Autor Subiect: Razboiul sexelor  (Citit de 382646 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline micaela

• Hero Member
  • Mesaje postate: 6590
Re: Razboiul sexelor
« Răspuns #255 : Joi, 09 Iunie 2011, 09:03 »
ai spus propozitia magica. solutia era sa o faci sa inteleaga. ar fi inteles si acceptat starile tale fara suspiciunea care, probabil, v-a daunat.

optimus sum

• Vizitator
« Răspuns #256 : Joi, 09 Iunie 2011, 09:03 »
nu cred ca este vorba de obisnuinta de spune minciunici ...nu este asta ...dar din dorinta de a asigura comfortul psihic persoanei dragi poti face erori de genul asta ..nu mai judeca asa aspru situatiile de genul , nu stiu de fapt cat de importante sunt .
pentru minciuni grosolane cu conotatie de inselaciune, sunt de acord cu tine , nu trebuie sa existe...

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #257 : Joi, 09 Iunie 2011, 09:06 »
metoda este, in general, in functie de capra si de varza. ca suntem diferiti si preferam abordari diferite. dar cum o descrii tu pe cea pe femeia aceea, pun mana in foc ca ar fi preferat adevarul, mereu...multe neintelegeri ar fi fost evitate.

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #258 : Joi, 09 Iunie 2011, 09:11 »
nu cred ca este vorba de obisnuinta de spune minciunici ...nu este asta ...dar din dorinta de a asigura comfortul psihic persoanei dragi poti face erori de genul asta ..nu mai judeca asa aspru situatiile de genul , nu stiu de fapt cat de importante sunt .
pentru minciuni grosolane cu conotatie de inselaciune, sunt de acord cu tine , nu trebuie sa existe...
da. proceda de aceeasi maniera...de ex., de ziua mea a facut o indigestie puternica si, ca sa nu ma indispuna, mi-a trimis un mesaj scurt ca nu poate veni. l-am sunat sa-mi spuna de ce si nu mi-a raspuns... inutil sa-ti spun ca m-ia stricat tot cheful si toata seara am fost imbufnata in loc sa ma distrez cu prietenii....nu asa "protejezi' pe cineva...

optimus sum

• Vizitator
« Răspuns #259 : Joi, 09 Iunie 2011, 09:12 »
nu intotdeauna suntem asa destepti sa putem "face sa inteleaga" o femeie situatii de genul asta... si intervine si teama ca daca vede ca te "imparte" cu trecutul tau o poti pierde... ceea ce sa intamplat oricum... nu stiu de ce voi nu puteti accepta ca fiecare barbat trecut de o anumita varsta , are un bagaj de carat si nu mai este bobocul de floare pur si neatins care era la 18 ani . nu putem sterge cu buretele tot ce a fost in viata noastra... si voi veniti cu un bagaj , nu ? si sunteti acceptate asa cum sunteti , cu copil si mama si tot ce implica ..niciodata nu va ganditi ca pachetul in care veniti in viata cuiva nu este compus numai din lapte si miere si barbatul care se incumeta sa iubeasca o femeie cu copil accepta implicit si tot ce va insoteste pe voi...

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #260 : Joi, 09 Iunie 2011, 09:14 »
pana sa intelegi genul asta de "logica" a cuiva (diferita de a ta), intervine neincrederea...

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #261 : Joi, 09 Iunie 2011, 09:16 »
nu intotdeauna suntem asa destepti sa putem "face sa inteleaga" o femeie situatii de genul asta... si intervine si teama ca daca vede ca te "imparte" cu trecutul tau o poti pierde... ceea ce sa intamplat oricum... nu stiu de ce voi nu puteti accepta ca fiecare barbat trecut de o anumita varsta , are un bagaj de carat si nu mai este bobocul de floare pur si neatins care era la 18 ani . nu putem sterge cu buretele tot ce a fost in viata noastra... si voi veniti cu un bagaj , nu ? si sunteti acceptate asa cum sunteti , cu copil si mama si tot ce implica ..niciodata nu va ganditi ca pachetul in care veniti in viata cuiva nu este compus numai din lapte si miere si barbatul care se incumeta sa iubeasca o femeie cu copil accepta implicit si tot ce va insoteste pe voi...
aici iti dau dreptate. ai incercat sa o faci sa inteleaga asta si nu a inteles? o femeie desteapta ca ea ar fi ajuns sainteleaga, cu timpul, chiar daca, poate, nu imediat. macar ar fi stiut ca se poate baza pe onestitatea ta si te-ar fi pretuit indoit, intreit...te-ar fi iubit pentru asta

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #262 : Joi, 09 Iunie 2011, 09:17 »
tre' sa plec. mai vb.  :-*

Offline balanta

• Hero Member
  • Mesaje postate: 626
  • ...sa fiu eu insami
« Răspuns #263 : Joi, 09 Iunie 2011, 14:00 »
optimus, sincer mie mi-au placut postarile tale...parca acum imi explic mai mult din anumite intamplari din viata...ce pacat ca sunt atat de putin barbati ce au curajul sa spuna exact ce gandesc sau macar ce au invatat din expierentele vietii...dar multi din ei vor sa para fenomenali, fara cusur, impecabili si de fapt totul e exact pe dos...nici eu acum nu stiu exact cat de adevarat e adevarul sau cat de relativ...am fost sincera si onesta in anumite situatii si a fost un dezastru in urma sinceritatii mele...am si mintit "nevinovat" si am dat gres....cica exista un compromis...diplomatia care e o minciuna ambala frumos astfel incat rezultatele sa fie pe placul tuturor
"...am invatat ca poti continua inca mult timp dupa ce ai spus ca nu mai poti..." Octavian Paler

optimus sum

• Vizitator
« Răspuns #264 : Joi, 09 Iunie 2011, 14:10 »
asta e si parerea mea ...ca nu poti fi perfect , mai si gresim , dar daca exista un echilibru in toate , daca nu facem greseli repetate si daca nu inselam , atunci ar trebui sa mearga o casnicie ...

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #265 : Joi, 09 Iunie 2011, 14:14 »
exista doua instrumente fundamentale pentru rezolvarea problemelor care apar in cupluri: discutiile deschise si umorul

optimus sum

• Vizitator
« Răspuns #266 : Joi, 09 Iunie 2011, 14:23 »
micaela draga ...partial sunt de acord cu tine , desi stiu ca ma vei certa si poate desconsidera ...umorul este intradevar cel mai bun cand vrei sa aplanezi un conflict sau sa rezolvi elegant orice situatie... dar discutiile deschise ...
aici e o intreaga poveste ...de povestit ...
cateodata fac rau , crede-ma ca am incercat de prea multe ori un dialog deschis total si a iesit ca dracu .

optimus sum

• Vizitator
« Răspuns #267 : Joi, 09 Iunie 2011, 14:25 »
Se tot bate moneda pe sinceritate absoluta in cuplu , pe "no secret at all" ... ei bine , eu am observat ca fiecare dintre parteneri ar trebui sa-si tina gura cateodata... pe bune , trebuie sa existe si o nota de mister dar in plus cateodata sinceritatea duce la niste razboaie de te doare capul .

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #268 : Joi, 09 Iunie 2011, 14:25 »
stiu. stiu ca exista si oameni cu care e dificil sa ai un dialog deschis...mi se parea imposibil, dar am intalnit.

Offline janeta

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1730
  • carpe diem
« Răspuns #269 : Joi, 09 Iunie 2011, 14:26 »
foarte de acord cu opti de data asta ( vorbesc din experienta , sa stiti ) :D