Autor Subiect: Razboiul sexelor  (Citit de 382796 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

optimus sum

• Vizitator
Re: Razboiul sexelor
« Răspuns #120 : Luni, 30 Mai 2011, 23:05 »
   Gata razboiul pe seara asta, copii? S-a terminat munitia sau e tehnica invechita? Ati intors armele spre colegii de cazarma si ati lasat inamicul sa scape nescarmanat (ca doar unul se incumeta la razboi, celalalt e doar observator de front)? Si cu razbelul cum ramane? Sau v-am dat eu pe spate cu declaratia mea de dragoste si ati capitulat ambele tabere, lasand-o pe ea, DRAGOSTEA cea unisex sa invinga? E bine si asa!

mai carmen , qui s’aime se taquine nu-i asa ? razboi din dragoste(frateasca) o sa tot fie , nu ?

Mă ia mereu peste picior
Iar eu mă fac mereu că plouă
Căci mâine, ştiu, plină de dor,
O să mă ia peste-amândouă.
(Dan Norea)

Carmen draga, eu m-am refrit la voi toate cu acest dicton... daca o iei tu personal (musca pe caciula), atunci nu pot decat sa ma simt onorat... cad despre comparatii , nici eu nu le fac desi din cu totul alte motive decat tine ...
iar despre indragosteli am specificat clar ca sunt de natura frateasca... nu am pretentia si nici nu m-am gandit ca se poate indragosti cineva de mine ...nu ma flatez singur ca pot sa ma ridic pana acolo incat sa devin un print al acestui forum , sper doar sa va tin o companie agreabila doamnelor si sa-mi iau de la voi , printre bobarnace si capace si cate o doza de optimism si voie buna ...

Offline janeta

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1730
  • carpe diem
« Răspuns #121 : Luni, 30 Mai 2011, 23:05 »
<iframe width="640" height="385" src="//www.youtube.com/embed/KSVYf2V7HGY?fs=1&start=" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Offline micaela

• Hero Member
  • Mesaje postate: 6590
« Răspuns #122 : Luni, 30 Mai 2011, 23:08 »
opti, eu pot sa folosesc polonicul?  :D

optimus sum

• Vizitator
« Răspuns #123 : Luni, 30 Mai 2011, 23:16 »
polonicu ?  :o :o :o
am facut chiar atatea greseli ? offf graba asta ma costa acum cucuie...
 si tata mi-a zis saracu', festina lente mai ficior... ;D

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #124 : Luni, 30 Mai 2011, 23:18 »
ei, nu, ca azi n-am avut corectoru' la mine, da' ziceai ceva de agresiuni cu obiecte casnice, din partea doamnelor de pe forum.  :D

carmentoma

• Vizitator
« Răspuns #125 : Luni, 30 Mai 2011, 23:19 »
        Si uite asa s-a animat topicul!

carmentoma

• Vizitator
« Răspuns #126 : Luni, 30 Mai 2011, 23:25 »

care concurenta? ai impresia ca noi concuram la mana lui opti?  :D :D :D
ne jucam amical, carmen, asa ca joaca-te cu noi, cu bucurie.  :D :P
[/quote]

Si tie... sau voua vi se pare ca eu nu ma joc? Ma luati chiar atat de "in serios"?

... daca o iei tu personal (musca pe caciula), atunci nu pot decat sa ma simt onorat... cad despre comparatii , nici eu nu le fac desi din cu totul alte motive decat tine ...
iar despre indragosteli am specificat clar ca sunt de natura frateasca... nu am pretentia si nici nu m-am gandit ca se poate indragosti cineva de mine ...nu ma flatez singur ca pot sa ma ridic pana acolo incat sa devin un print al acestui forum , sper doar sa va tin o companie agreabila doamnelor si sa-mi iau de la voi , printre bobarnace si capace si cate o doza de optimism si voie buna ...

Fii linistit: nu e nici o musca! Pe caldurile astea de foc nici caciula nu e! Nu ma cunosti! Daca atat ai inteles tu, asta e!

optimus sum

• Vizitator
« Răspuns #127 : Luni, 30 Mai 2011, 23:28 »
carmen , da-mi voie sa visez...
micaela , "capace" sunt palme date peste ceafa, nu m-am referit ;a cele din bucatarie...
 ;D ;D ;D

carmentoma

• Vizitator
« Răspuns #128 : Luni, 30 Mai 2011, 23:34 »

Sunt atatea fete super pe aici si tu vrei sa ai cosmaruri cu mine? Nu cred! O inima ca a Stelianei, Niste ochi superbi ca ai @micaelei, spirit tanar ca al @janetei si "ranjet" ca al Iuliei nu mai gasesti tu in alta parte! Tine aproape!

optimus sum

• Vizitator
« Răspuns #129 : Luni, 30 Mai 2011, 23:37 »
carmen , cand nu vrei sa urci pe munte iti alegi ca traseu averestul ...ma intelegi ?
 ;)

optimus sum

• Vizitator
« Răspuns #130 : Luni, 30 Mai 2011, 23:38 »
everestul , firar sa fie de tastatura...

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #131 : Luni, 30 Mai 2011, 23:41 »
carmen, e randul tau sa-i dai un "capac".  :D
eu arbitrez.  :D

Offline janeta

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1730
  • carpe diem
« Răspuns #132 : Luni, 30 Mai 2011, 23:42 »
hop si eu ! mai , ce-mi place ...

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #133 : Luni, 30 Mai 2011, 23:42 »

Sunt atatea fete super pe aici si tu vrei sa ai cosmaruri cu mine? Nu cred! O inima ca a Stelianei, Niste ochi superbi ca ai @micaelei, spirit tanar ca al @janetei si "ranjet" ca al Iuliei nu mai gasesti tu in alta parte! Tine aproape!

aham. impreuna suntem femeia perfecta.  :D

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #134 : Luni, 30 Mai 2011, 23:43 »
asta zicem si eu. si mie-mi place cum se tachineaza.  :D