Autor Subiect: Razboiul sexelor  (Citit de 382837 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

luciamanta

• Vizitator
Re: Razboiul sexelor
« Răspuns #90 : Luni, 30 Mai 2011, 19:43 »
Fetelor, sa nu fim prea dure...

Offline steliana

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5133
« Răspuns #91 : Luni, 30 Mai 2011, 19:46 »
in pantoful lui optimus, sper. varianta cu vipera infometata e si mai buna.  ;D

gresit!
sumi are experienta glodului iar viala l-a invatat sa poata merge si pe cuie ...
nihil sine deo

optimus sum

• Vizitator
« Răspuns #92 : Luni, 30 Mai 2011, 19:47 »

Offline micaela

• Hero Member
  • Mesaje postate: 6590
« Răspuns #93 : Luni, 30 Mai 2011, 19:47 »
 :D :D si ei au unele  :D

carmentoma

• Vizitator
« Răspuns #94 : Luni, 30 Mai 2011, 19:47 »
   Te saboteaza la greu fomeile (nu am scris gresit!)! Internetul o fi tot ...feminin, de n-ai succes cu postarile?

Apropos! Iulia , ma zapacesti de cap! Sectionezi topicul fara sa anunti si il mai si redenumesti, sa ma zapacesti definitiv! Sau ai anuntat... dar nu si pe mine personal! ;D ::) ??? :o Nu de alta, dar stii ca la razboi... indiferent cu cine... sunt prezenta! :)

optimus sum

• Vizitator
« Răspuns #95 : Luni, 30 Mai 2011, 19:51 »
deci :
axioma nationala de uz general :
"barbatii e toti porci si femeile e toate curve"
...cat adevar si cata minciuna se afla in ea ?
cati dintre noi se exprima obiectiv, si cati nu fac altceva decat sa vorbeasca despre o imagine din oglinda ?

iulia17

• Vizitator
« Răspuns #96 : Luni, 30 Mai 2011, 19:52 »

Daca am putea sa fim suficient de obiectivi am putea sa-i vedem pe ceilalti si sa ne vedem pe noi insine in cea mai limpede lumina.

Offline steliana

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5133
« Răspuns #97 : Luni, 30 Mai 2011, 19:52 »
piua, fetele!
daca a venit CT ... rade tot :D
va puteti face linistite unghiile. nici nu stiti cand pot deveni o arma ...
nihil sine deo

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #98 : Luni, 30 Mai 2011, 19:52 »
tare videoclipul, mai ales la fazele in care el isi deface prosopul intru prezentare  :D si ea nu da niciun semn de emotie   :D :D

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #99 : Luni, 30 Mai 2011, 19:54 »
da, odata ce e carmen in front, eu pot sa ma retrag la neshte treburi...la intoarcere, gasesc inamicu' otravit.  :D :D

optimus sum

• Vizitator
« Răspuns #100 : Luni, 30 Mai 2011, 20:01 »
sa incepem cu inceputul , nu ?
Adam si Eva...
sa vedem ce zice wikipedia :
"În Biblie scrie de două ori :„Dumnezeu a creat omul și femeia după chipul și asemănarea Sa.” Au existat oameni înaintea lui Adam, ori Adam a avut doua soții? Din modul de prezentare biblic reiese ca Adam a fost creat întâi, iar Eva, mai târziu, dintr-o coastă a lui Adam. Această dublă creație a omului, bărbat și femeie, este istorisită în două capitole diferite ale Genezei, fapt ce i-a condus pe unii cercetători să presupună că este vorba de două istorii și două creații diferite. O legendă evreiască din Cabala, povestește că după ce Adam a fost creat din lut, tot din lut a creat Dumnezeu o femeie, ce se numea Lilith. Aceștia se iubeau, până când un conflict a făcut-o pe Lilith să se certe cu Adam, să-l părăsească pe el și Grădina Raiului și să se unească cu diavolul. Mai târziu, probabil că ea a ademenit-o pe Eva (a doua soție a lui Adam) cu fructul interzis, răzbunându-se. După ce a fost părăsit de Lilith, Adam se simțea singur, iar Dumnezeu l-a adormit, creând o nouă nevastă, pe care o chema Eva."
oare ?

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #101 : Luni, 30 Mai 2011, 20:05 »
optimus, mai, tu mai crezi in povesti?  :P

carmentoma

• Vizitator
« Răspuns #102 : Luni, 30 Mai 2011, 20:05 »
piua, fetele!
daca a venit CT ... rade tot :D
va puteti face linistite unghiile. nici nu stiti cand pot deveni o arma ...
da, odata ce e carmen in front, eu pot sa ma retrag la neshte treburi...la intoarcere, gasesc inamicu' otravit.  :D :D

M-am dezumflat ca un balon! Si n-am apucat sa zic nimic! Eu nu cu voi as fi intrat in razboi, ca nu mi-am schimbat nici sexul si nici orientarea! Va las cu pupiceii, inimioarele, multumirile si odele! Si urmaresc ca la fotbal: injur si dau din maini aici, intre patru pereti, ca sunt solizi si nu ma aude nimeni!

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #103 : Luni, 30 Mai 2011, 20:07 »
carmen, aici e topic in care SE GLUMESTE, de ce te superi? cand cineva glumeste cu tine e semn de simpatie, ce D-zeu...

carmentoma

• Vizitator
« Răspuns #104 : Luni, 30 Mai 2011, 20:08 »
   Si eu nu pot sa glumesc?