Arhiva > Arhiva
Razboiul sexelor
fortuna777:
--- Citat din: optimus sum din Miercuri, 22 Iunie 2011, 15:49 ---...sau nu suportati concurenta ? nu sunteti competitive si atunci interziceti economia de piata ? ca fiind imorala ? de ce nu va faceti voi frumoase pt barbatul vostru , de ce nu-l mai atrageti ca la inceput , in loc sa-i interziceti lui accesul la alte femei ? pentru ca , din comoditate , in loc sa vedeti cum va imbracati in prezenta sotului, cum sa-l dezmierdati si sa-l furati, preferati sa-i strigati "tradatorule", sa-l condamnati pt ca se uita cu coada ochilui la altele care fac ce nu faceti voi ? problema este la voi , nu la el ...invatati sa dansati pe sarma ...
--- Terminare citat ---
nu, opti...hai sa nu improscam cu noroi pe toate femeile inselate :(...femeile in ziua de azi sunt foarte cochete, ingrijite si cred eu ca au foarte multa grija de imaginea lor...cu atat mai mult daca este vorba despre femei independente financiar si cu un nivel de educatie ridicat...Femeile in ziua de azi se respecta foarte mult...nu se mai pune problema tinutei neglijente, a bigudiurilor din cap si a mirosului de prajeala cu care isi intampina barbatul cand acesta vine de la munca...Barbatul care se uita in gradina vecinului, o face din infantilism...exact ca si copilul care spune ca jucaria pe care o vede la altul e mai frumoasa decat a lui...si o vrea si el pana se plictiseste si de aia si vede alta noua...
ignorand faptul ca personajul tau este tot mai ambiguu si contradictoriu si ca tot incerci sa-l scoti basma curata, cautandu-i tot felul scuze puerile, nu am inteles de ce, daca acesti barbati sunt atat de nesatisfacuti cu ceea ce au acasa nu incheie in mod cinstit un capitol neplacut din viata lor, urmand sa redeschida un altul nou ???...fiecare este liber sa aleaga cu cine isi petrece viata...nu este vorba decat de curajul si taria de caracter de care trebuie sa dea dovada fiecare...si aici ma refer si la barbatii, dar si la femeile care inseala...de a pune punct unei relatii care nu te mai implineste si de gasi fericirea asa cum crede fiecare de cuviinta...este pacat a te juca cu doua suflete in paralel :(..si uite asa iar ajungem la ce spunea Confucius...ce tie nu-ti place, altuia nu-i face :)
fortuna777:
--- Citat din: silviu din Miercuri, 22 Iunie 2011, 16:22 ---apoi unele femei nici nu stiu ce sarcina grea si-a ales el, ca vindecator de suflete :( sa faci psihanaliza cu atatea suferinde, sa sondezi tenebrele fiecarei minti in parte poate fi epuizant pentru insasi mintea vindecatorului :(
--- Terminare citat ---
grea misiune pentru el...si iti dai seama ca o face total gratuit ;)...nu cere nimic in schimbul acestor binefaceri :)
eu cred ca ar trebui sa deschida o societate caritabila... :D
optimus sum:
imi pare rau , dar nu vad decat sfinte in jur ...in cazul asta nu am sa mai lupt ...imi iau soldatelul de plumb si-l mut pe internet, la chaturi virtuale . ;D ;D ;D ;D
ramaneti voi sa cautati barbatii aia perfecti si eu voi cauta neconsolate pe care sa le vrajesc in continuare ...fiecare cu ce-i place .... :P
silviu:
--- Citat din: fortuna777 din Miercuri, 22 Iunie 2011, 18:06 ---grea misiune pentru el...si iti dai seama ca o face total gratuit ;)...nu cere nimic in schimbul acestor binefaceri :)
--- Terminare citat ---
mai mult, ele iau ce e de luat si pleaca fericite in lume :)
janeta:
--- Citat ---imi pare rau , dar nu vad decat sfinte in jur ...in cazul asta nu am sa mai lupt ...imi iau soldatelul de plumb si-l mut pe internet, la chaturi virtuale . Grin Grin Grin Grin
ramaneti voi sa cautati barbatii aia perfecti si eu voi cauta neconsolate pe care sa le vrajesc in continuare ...fiecare cu ce-i place .... Tongue
--- Terminare citat ---
ia da tu capsorul incoace , opti , sa te consoleze mama...
nu-ti trimite soldatelul prin ale chaturi , dragule , ca cine stie peste ce neconsolata dai si se trezeste vorbind pitigaiat ... :D
lasa-l mai bine frumusel aci cu noi , ca aici chiar de-i scandalu` mare , dar macar e fara vatamaturi definitive ( doar cu ceva ameteli :D )
i bless you
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă