Arhiva > Arhiva

Razboiul sexelor

<< < (197/389) > >>

steliana:
nu pot sa cred!
precis este efectul busuiocului!

optimus sum:

--- Citat din: fortuna777 din Miercuri, 22 Iunie 2011, 12:09 ---. totul nu a fost decat o pacaleala pe care tu nu esti dispus sa o duci pana la capat pentru ca nu te lasa constiinta: (...e cam greu :( ...pana la urma cineva tot iese ranit din povestea asta >:(

--- Terminare citat ---
cum crezi tu ca a fost o pacaleala ? a fost cat se poate de real si adevarat... nu cred ca a cerut nimeni de nevasta pe nimeni , pe net , si apoi nu s-a tinut de cuvant ...confundati grav, un cuvant bun si un gand bun , cu oferta de dragoste netarmurita si de propuneri indecente... lasati voi drobul de sare sa cada singur , nu mai tot dati cu figurile de stil inainte...sau nu suportati concurenta ? nu sunteti competitive si atunci interziceti economia de piata ? ca fiind imorala ? de ce nu va faceti voi frumoase pt barbatul vostru , de ce nu-l mai atrageti ca la inceput , in loc sa-i interziceti lui accesul la alte femei ? pentru ca , din comoditate , in loc sa vedeti cum va imbracati in prezenta sotului, cum sa-l dezmierdati si sa-l furati, preferati sa-i strigati "tradatorule", sa-l condamnati pt ca se uita cu coada ochilui la altele care fac ce nu faceti voi ? problema este la voi , nu la el ...invatati sa dansati pe sarma ...

silviu:

--- Citat din: fortuna777 ---pana sa-si dea seama sunt deja implicate emotional si indragostite
--- Terminare citat ---
da, dar de o alta persoana. el doar le-a adus pe drumul cel bun si le-a redat increderea in ele insele. acum sunt vindecate, stiu ca sunt frumoase, ca sunt slabe, ca au pectorali frumosi ::) ele, cele vindecate, il vor recomanda si altor nefericite care vor fi la randul lor vindecate :)

--- Citat din: optimus sum ---majoritatea femeilor "ajutate" au multumit frumos, au luat ce era de luat...
--- Terminare citat ---
frumos din partea lor, dar mai ales din partea lui, pentru ca nu s-a zgarcit sa-i dea unei singure "paciente" ce era de luat.
apoi unele femei nici nu stiu ce sarcina grea si-a ales el, ca vindecator de suflete :( sa faci psihanaliza cu atatea suferinde, sa sondezi tenebrele fiecarei minti in parte poate fi epuizant pentru insasi mintea vindecatorului :(
sa ne amintim cuvintele lui freud, care ne-a fost baci pana la adanci batranete: daca privesti adanc in abis abisul va privi in tine :(

adda:
wow ...subiectul asta chiar a facut valva... :)
si acum cateva zile ne plangeam ca e prea liniste... :D :)

janeta:

--- Citat ---daca eu sunt trist acum si am nevoie de o vorba buna, tu janeta nu-mi spui nimic, nu ma linistesti in nici un fel , pentru ca eu sa nu o iau ca pe un flirt ? sau cum ? de cate ori am empatizat cu cineva inseamna ca am inselat ? voi va vedeti ce scrieti din prea mult spirit combatant ?  Angry
--- Terminare citat ---

ba te-as mangaia si pe capsor si ti-as spune cate in luna si-n stele doar-doar sa-ti aduc iar zambetul pe buze  ;)
numa ca , daca as prelungi mangaierile si vorbele dulci nu pun mana in foc ca din empatie povestea nu da in fandaxie pt ca , vezi tu , un sufletel ranit , bolnavior de lingoarea iubirii neampartasite ,ori neantalnite inca ,  culcusit intre palmele calde ( chiar virtuale) ale consolatorului are tendinta de a extinde asupra acestuia nevoia proprie de afectiune  . si nu mai conteaza atunci nici ca eu ( ca un fenomen al naturii rar , dar nu imposibil  :D ) as putea sa-ti fiu mama ,ori ca pe la tine prin locuinta misuna jumatatea ingrata producatoare de frustrari ,  pentru ca in acele momente de vulnerabilitate tu vezi in mine  femeia si numai femeia . si iaca , fandaxia-i gata  ;D ;D

aidoma se intampla si in povestea ta , unde greseala facuta de taica terezu este chiar dubla , daca ma gandesc eu bine : si fata de consoarta si fata de consolata , taica  :D
adica pe prima o lasa in boii ei daca dumneaei nu doreste un pupic intre somoiogul si detergentul de vase  iar pe virtuala , dintrun preaplin de afectiune necheltuita conjugal , ii induce ideea ca ar putea obtine si luna de pe cer de la un barbat , cand ea saraca are cerinte mult mai limitate dar , din pacate , nesatisfacute nici alea .

helloooo , acu` ai inteles ? daca nu , nu-i problema eu iti tot explic pentru ca imi doresc sa te vad fericit ( minus fandaxia , nu te spaimanta  :D)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă