Arhiva > Arhiva

Razboiul sexelor

<< < (195/389) > >>

fortuna777:

--- Citat din: optimus sum din Miercuri, 22 Iunie 2011, 00:06 ---iar te inseli janeta... flirtul pe net completa lipsa de afectiune din partea partenerei care ii refuza sistematic avansurile si efuziunile , incercand sa transforme relatia intr-una pragmatica rece , calculata , si totusi afectuoasa in anumiti parametrii...si considerand ca omul o iubea, era nebun dupa ea , nu a gasit o solutie mai "onorabila" de a-si completa lipsurile fara sa renunte la ea ...si fara sa insele ... a incercat o discutie , doua , dar cand a vazut ca asa este construita si totusi o dorea , o iubea , ce putea sa faca ?

--- Terminare citat ---

nu inteleg in ce fel compensa el lipsa de afectiune a partenerei prin initierea unei relatii platonice pe internet?...cum avea loc transferul de afectiune pe cale virtuala, daca n-ar fi existat si o intalnire in real?...sau ce satisfactie iti pot aduce vorbele scrise ale unei persoane pe care nu ai cunoscut-o in viata reala si despre care nu stii decat ce vrea ea sa-ti arate, daca aceste vorbe nu sunt dublate de fapte?...eu cred ca mult mai cinstit ar fi fost sa-i spuna partenerei ce anume il nemultumeste si sa gaseasca impreuna o rezolvare...dar totusi in povestea ta personajul e oscilant...ba spune ca vroia sa aduca putina fericire in vietile unor femei triste si nefericite (deci, se vrea un fel de bunul samaritean, sau cum bine a spus silviu un taica terezu)...ba ca vroia o completare a lipsei de afectiune din partea partenerei (deci un fel de casanova)

janeta:
mda... vad ca nu am fost singura care am vazut dualitatea domnului din exemplul dat de opti ...

dar , eu cred ca opti nu a reusit sa fie suficient de explicit , nu ? adica am convingerea ca el una a vrut sa spuna si alta a iesit  ( nu suflu niciun cuvintel despre gura pacatosului  ;D )

optimus sum:
nu exista o dualitate...o vedeti voi asa , dar nu exista...exista si, si...
completarea afectiunii lipsa in virtual, este facila si nu inteleg cum nu o intelege fortuna... pur si simplu cand mama nu-ti spune "dragule" si nu-ti ofera o mangaiere de care ai nevoie, ti-o gasesti unde poti, dar asta nu inseamna ca o iubesti mai putin pe mama... nu ma enervati...
iar faptul ca vrea sa ofere bucurie in jur, iarasi nu inteleg ce nu intelegeti... voi nu va doriti asta ? daca eu sunt trist acum si am nevoie de o vorba buna, tu janeta nu-mi spui nimic, nu ma linistesti in nici un fel , pentru ca eu sa nu o iau ca pe un flirt ? sau cum ? de cate ori am empatizat cu cineva inseamna ca am inselat ? voi va vedeti ce scrieti din prea mult spirit combatant ?  >:(
helllooooo...

silviu:
domnisoarele nu vor sa inteleaga, mane.
el, sensibilos si cu suflet mare, cauta fete nefericite carora sa le aduca un strop de bucurie si fericire in viata. pur si simplu, el a facut din salvarea acestor suflete o misiune sacrosancta.
ea se plange ca e urata, el ii cere o poza si-i spune cat e de frumoasa. ea se plange ca e grasa, el cere s-o vada pe webcam la bustul dezbracat si-i spune cat e de bine cladita. fata e nemangaiata? el se ofera imediat s-o mangaie. e neiubita? o iubeste el. fata incepe sa vada lumea cu alti ochi, prinde incredere in ea, se vede mai frumoasa, mai slaba, e deja fericita. misiune indeplinita! el poate trece deja la alt caz, la o noua pacienta... caci in final si la urma urmei, el e un medic, un vindecator al sufletelor nefericite :)

optimus sum:
yap...foarte aproape de adevarul absolut... unii se intreaba unde este multumirea lui... pai tocmai in "vindecarea" unui suflet ...ca doar de asta este recunoscut ca taica Terezu...
un apologet ditamai frate...

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă