Arhiva > Arhiva

Razboiul sexelor

<< < (194/389) > >>

janeta:

--- Citat ---si considerand ca omul o iubea, era nebun dupa ea , nu a gasit o solutie mai "onorabila" de a-si completa lipsurile fara sa renunte la ea ...si fara sa insele ... a incercat o discutie , doua , dar cand a vazut ca asa este construita si totusi o dorea , o iubea , ce putea sa faca ?
--- Terminare citat ---

zau ca nu vrei sa-ti spun acum ce eticheta pun eu la flirtul pe net in loc de un , pardon , o relatie ...fireasca si descarcatoare de presiuni pe creieri ( ca la voi directia e de jos in sus , parca mai spusei asta  :D) cu nevasta din dotare .

si daca tot netuieste si netuieste si nimicuta , nimicuta  nici prin desk si nici prin iatac , iarasi ma intorc si zic : la ce buna sinceritatea si on...onestitatea ? nu mai bine pa si la nevasta , pa si la virtuala si fuguta in lumea larga ?

janeta:

--- Citat ---nu vedeti muntii din cauza copacilor.
--- Terminare citat ---

forfecuta , forfecuta... taiem copacii , vedem muntii ... :D :D :D

optimus sum:

--- Citat din: janeta din Miercuri, 22 Iunie 2011, 00:12 ---
zau ca nu vrei sa-ti spun acum ce eticheta pun eu la flirtul pe net in loc de un , pardon , o relatie ...fireasca si descarcatoare de presiuni pe creieri ( ca la voi directia e de jos in sus , parca mai spusei asta  :D) cu nevasta din dotare .

si daca tot netuieste si netuieste si nimicuta , nimicuta  nici prin desk si nici prin iatac , iarasi ma intorc si zic : la ce buna sinceritatea si on...onestitatea ? nu mai bine pa si la nevasta , pa si la virtuala si fuguta in lumea larga ?

--- Terminare citat ---
partea de dormitor e ok ... ;D intelesesi anapoda...eu vorbeam de o imbratisare ceruta cand ea spala vase , de un sarut furat in timp ce lucreaza la calculator ceva , de AFECTIUNE REFUZATA..nu de sex... de o mangaiere noaptea la care se raspunde sec cu un lasa-ma sa dorm ... unii pot da mai mult ...altii mai putin , dar toti avem dreptul sa fim iubiti

optimus sum:

--- Citat din: janeta din Miercuri, 22 Iunie 2011, 00:14 ---forfecuta , forfecuta... taiem copacii , vedem muntii ... :D :D :D

--- Terminare citat ---
uite: asta este este janeta care o stiu eu ca este ... asta este ce trebuiau sa faca cu adevarat , amandoi... el a incercat dar ea nu si nu ...copacii sunt importanti ...in fine ...trecutul este trecut... ma bucur doar ca v-am mai adus un pic de adrenalina in sange si de neliniste in gene...:)
asta e rolul bufonului, nu ?
acum, nanica, maine ne nastem din nou , intr-o alta viata ...

janeta:

--- Citat ---dar toti avem dreptul sa fim iubiti
--- Terminare citat ---

iaca ceva cu care sunt perfect de acord . doar ca trebuie gasita si persoana care sa ne acorde pe deplin dreptul asta , altfel...ramai cu dreptu`n stangu` :D

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă