Arhiva > Arhiva
Razboiul sexelor
steliana:
nu inteleg ce zici da, pe cuvant ca nu ma misc
micaela:
ma duc la culcare cu un gust amar...noapte buna
optimus sum:
--- Citat din: micaela din Marți, 21 Iunie 2011, 23:52 ---daca exista incredere si libertatea poate fi enorma. invatati sa construiti increderea.
--- Terminare citat ---
ce te faci cand gasesti un om pentru care cuvantul incredere nu inseamna nimic... ce te faci cand orice ai face , oricat te-ai stradui nu poti castiga increderea. cum castigi increderea unui om care nu vrea sa aiba incredere ?
janeta:
--- Citat ---nu am dus misoginismul nicaieri, cu toate ca-l puteam scoate un pic la plimbare pe aici .
--- Terminare citat ---
sa ma fereasca dumnezeu de custi si alte constrangeri , sumi . dar , daca nu m-am facut prea bine inteleasa ( si nici partenerele de dialog , dupa cum vad ) sa-ti mai explic o data : nu faptul ca a vorbit pe mess deranjeaza ci faptul ca a simtit nevoia sa o faca . eu privesc asta ca pe o bresa , intelegi ? si bresele te fac vulnerabil , opti . ca sa imping discutia si mai departe , daca respectivul domn a simtit nevoia sa stea pe net la flirturi ( chiar nefinalizate ) inseamna ca deja ce avea acasa nu-i mai era suficient dar din onestitate fata de nevasta ori fata de propria-i persoana a refuzat-o pe mandruta de pe mess ( ori n-a placut-o prea mult , ceea ce e la fel de posibil ) .
in acest caz , oricat de mult imi place ...sa-i zicem onestitate(a) lui , tot i-as propune o despartire decenta ( lasandu-mi desigur o amintire frumoasa...aia taiata cu foarfecile :D ) pentru ca daca nu ne mai suntem de ajuns unul altuia e clar ca a venit vremea de calatorie .
misoginismul tau , in caz ca n-ai remarcat , a iesit deja pe aci la plimbare chiar prin remarca din citat ???
optimus sum:
--- Citat din: micaela din Marți, 21 Iunie 2011, 23:56 ---ma duc la culcare cu un gust amar...noapte buna
--- Terminare citat ---
gustul amar trece micaela ... durerile din suflet trec si ele in timp ...copiii tai vor ramane dulceata si bucuria mamei lor. de acord ?
daca ti-am spus asa ceva inseamna ca am flirtat cu tine ? ca vreau sa te cuceresc si sa te am in pat ?
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă