Arhiva > Arhiva
Razboiul sexelor
optimus sum:
--- Citat din: janeta din Marți, 21 Iunie 2011, 23:37 ---bunul samaritean , adica ? nicio pustoaica de 12 ani nu ar crede asta , opti , indiferent cata glazura ii pui :D
( iaca asa ma var eu in discutie , in caz ca ai gandit-o :D)
--- Terminare citat ---
imi pare rau ca tocmai tu judeci asa ...nimeni nu este perfect ...iar ca cineva sa se inchida intr-o cusca doar ca vrea muierea lui sa nu vorbeasca cu nimeni este un egoism extrem de nociv intr-un cuplu janeta...eu zic sa te mai gandesti la flexibilitate , la toleranta , la acceptare ... daca partenerul ar proceda la fel cu voi cum v-ati simti ? nu mai exista spatiu de manevra ? grad de libertate mutual acceptat ? nu mai exista decat o puscarie pentru soti in acceptiunea voastra ? nu vi se pare ca exagerati voit? eu nu am facut asta cu voi ...nu am dus misoginismul nicaieri, cu toate ca-l puteam scoate un pic la plimbare pe aici .
micaela:
ca sa vedeti cum increderea face diferenta...
odata, demult, foaarte demult, sotul meu, care mai scoate vorbe prin somn, cateodata, murmura intr-o noapte "scoate-ti sutienul". il intreb: ce spui? si el repeta, dormind: "scoate-ti sutienul". :D
nimic anormal, la o adica, numai ca eu pe vremea aceea, mica si putina, nu purtam accesoriul amintit. :D
aveam insa atata incredere in el (confirmata doua decenii) incat nu numai ca nu am dezvoltat cine stie ce suspiciuni, ci chiar am ras deseori de fantasma lui nocturna. cred, sunt chiar sigura ca as fi reactionat cu totul altfel daca nu ar fi fost increderea de care spun.
steliana:
jane, nu te-am zapacit. explic cum sta treaba cu transf. fara forma ;) dar la o cafea.
afara de asta am spus doar ca astept orele 12,00 sa-mi inghit bombonicile colorate :D
altfel, taiete!
optimus sum:
--- Citat din: steliana din Marți, 21 Iunie 2011, 23:50 ---jane, nu te-am zapacit. explic cum sta treaba cu transf. fara forma ;) dar la o cafea.
afara de asta am spus doar ca astept orele 12,00 sa-mi inghit bombonicile colorate :D
altfel, taiete!
--- Terminare citat ---
off topic steli draga... lasa-ma sa mi-o iau peste bot , te rog...nu da perdea de fum :P
micaela:
daca exista incredere si libertatea poate fi enorma. invatati sa construiti increderea.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă