Arhiva > Arhiva

Razboiul sexelor

<< < (190/389) > >>

silviu:

--- Citat din: optimus sum din Marți, 21 Iunie 2011, 23:31 --- sa zicem ca desi a vorbit pe net cu diferite nefericite, niciodata nu a oferit decat un sfat, o vorba buna, sau un vis dorit de partenera de dialog virtual...si ca a facut asta pentru a aduce un strop de bucurie in jurul lui si nu pentru motivul egoist de a-si asigura lui o placere fizica sau de alta natura.. ciudat , nu ?

--- Terminare citat ---
a!...el era un fel de taica terezu. pai zi, dom'le, asa.

micaela:

--- Citat din: optimus sum din Marți, 21 Iunie 2011, 23:31 ---poate ce intelegi tu prin flirt virtual nu coincide cu ce inteleg eu ... sa zicem ca a "practicat"...si ca nu si-a inselat cu adevarat partenera niciodata... sa zicem ca desi a vorbit pe net cu diferite nefericite, niciodata nu a oferit decat un sfat, o vorba buna, sau un vis dorit de partenera de dialog virtual...si ca a facut asta pentru a aduce un strop de bucurie in jurul lui si nu pentru motivul egoist de a-si asigura lui o placere fizica sau de alta natura.. ciudat , nu ?

--- Terminare citat ---

mare atentie la acel "vis dorit de partenera de dialog". din astfel de atitudine, pe care tu o consideri "benefica" acelora, se pot naste mici drame sentimentale...caci femeia aceea vulnerabila va construi in jurul flirtului tau un vis mai mare decat poti crede si care, naruindu-se, o va dezamagi si chiar rani profund.... de aici si atacul "cu caramida" de care vorbeam in alt topic.  ;)
opti, un pic de maturitate in plus face bine oricui.  :P

optimus sum:

--- Citat din: silviu din Marți, 21 Iunie 2011, 23:26 ---o! pai inseamna ca numai in ea avea incredere, din moment ce in relatiile cu altele folosea prezervativul ;D

--- Terminare citat ---
uite ...exact asta este esenta ... chiar spusa in stilul original al lui silviu...prezervativele reprezinta extrapoland extrem , respectul lui pentru ea... ;D

janeta:

--- Citat ---poate ce intelegi tu prin flirt virtual nu coincide cu ce inteleg eu ... sa zicem ca a "practicat"...si ca nu si-a inselat cu adevarat partenera niciodata... sa zicem ca desi a vorbit pe net cu diferite nefericite, niciodata nu a oferit decat un sfat, o vorba buna, sau un vis dorit de partenera de dialog virtual...si ca a facut asta pentru a aduce un strop de bucurie in jurul lui si nu pentru motivul egoist de a-si asigura lui o placere fizica sau de alta natura.. ciudat , nu ?
--- Terminare citat ---

bunul samaritean , adica ? nicio pustoaica de 12 ani nu ar crede asta , opti , indiferent cata glazura ii pui  :D
( iaca asa ma var eu in discutie , in caz ca ai gandit-o  :D)

janeta:

--- Citat ---adica vrei o libelula cu coada detababila si transmisibila Cheesy?
--- Terminare citat ---

adica de ce as vrea eu asa ceva ? detasabila ? adica sa o pot lua u mine oriunde ? pen`ce ? transmisibila ? pai ori e libelula ori virus ...javascript:void(0);

uff , mai zapacit de tot cu insecta asta si nu ma pot concentra asupra lui taica terezu ( superb , silviu !!!) al lui opti  :D

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă