Arhiva > Arhiva

Razboiul sexelor

<< < (186/389) > >>

micaela:

--- Citat din: adda din Marți, 21 Iunie 2011, 23:07 ---asa ar fi normal sa se intample

--- Terminare citat ---
si mai putin egoism in relatii... un mai bun echilibru intre "eu vreau / mie-mi place" si "tu vrei/ tie-ti place". mai multa grija fata de trairile celui pe care se presupune ca-l iubesti..

optimus sum:
nu pot sa cred ce vad...  ;D
dintr-o data orice sot este din start banuit ca inseala ... orice mesaj de genul feminin inseamna din start inselaciune in forma agravanta. daca nici o parere de aici nu considera ca barbatul respectiv merita sa fie iubit , atunci inseamna ca eu judec gresit si ma gandesc serios ca poate CT are partial dreptate. Tata imi spunea ca "daca iti zice unu ca esti beat , da-i o palma ...daca iti zic trei la fel , te duci si te culci "
nu po sa cred cat de usor acuzati, cat de usor treceti peste minorul fapt un barbat 1. nu a mintit, 2. nu s-a ascuns, 3. nu a inselat ...si nu mai conteaza decat vina majora ca a vorbit cu cineva pe net .. in fine, poate aveti voi dreptate...sau poate adevarul nu este la voi ...
ma intristati doamnelor...
dar maine ma voi naste din nou intr-o alta viata ...

janeta:

--- Citat ---mai multa grija fata de trairile celui pe care se presupune ca-l iubesti..
--- Terminare citat ---

daca chiar iubesti , mica , grija asta este implicita . daca doar crezi ca iubesti , atunci grija se manifesta in primul rand fata de propria-ti persoana ...

parerea mea  :D

steliana:

--- Citat din: janeta din Marți, 21 Iunie 2011, 23:06 ---sau formational fara transformare  :D

--- Terminare citat ---

ma, ma lasi ... :D

optimus sum:

--- Citat din: micaela din Marți, 21 Iunie 2011, 23:06 ---am eu un feeling ca exista un razboi intre sexe, pe mp.  :D :D :D

--- Terminare citat ---
curiosity killed the cat...

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă