Arhiva > Arhiva
Razboiul sexelor
micaela:
datele problemei au fost clare: el a flirtat cu alta femeie. nu a trecut la fapte pentru ca n-a fost foarte atras de aceea (de data asta), sau n-a avut ocazia, sau n-a fost hotarat si ea intre timp si-a gasit pe altul...
daca femeia aceea ar fi fost foarte "hot"...n-as baga mana-n foc pentru fidelitatea barbatului acela....
janeta:
--- Citat ---si pt janeta...nu sunt de poveste ...chiar asa as proceda.
--- Terminare citat ---
cu tot respectul...ma cam indoiesc .
parerea mea :D
micaela:
--- Citat din: janeta din Marți, 21 Iunie 2011, 22:44 ---tu de unde ai scos filozofia asta ? amanti , amante , sotii proaste ori infidele , soti perversi sau incornorati nu sunt deloc apanajul acestei societati . cred ca si epoca de piatra daca spun e tot prea aproape , draga mea .
sa nu te prind ca incepi cu : "pe vremea mea " ca te omor :D
--- Terminare citat ---
nu la asta ma refeream Jane... ci la exploziva crestere a numarului de tentatii prin accesibilitatea virtuala. poti cunoaste oricand sute, mii de barbati sau femei noi...inevitabil, tentatia a crescut monstruos...a devenit o ciuma.
in conditiile astea, exercitiul fidelitatii a devenit mult mai dificil pentru structurile slabe. numai cei care iubesc cu adevarat si au tarie de caracter mai pot construi o relatie frumoasa si de durata... devine din ce in ce mai greu...
anticipez o schimbare radicala a formelor de interactiune si uniune intre sexe...
steliana:
ma doare capul si burtica
dar mai zice-ti ca trebuie sa-mi iau medicamentele
silviu:
eu unul nu as vrea sa stiu ce si cu cine vorbeste sotia pe mess.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă