Arhiva > Arhiva

Razboiul sexelor

<< < (181/389) > >>

janeta:
si pentru ca nu suntem perfecte si nu stim chiar exact cum am reactiona intrun astfel de caz , nu mai bine vorbim noi frumusel cu sotul de la bun inceput si ii aratam cam ce am avea de gand in caz ca ? si ii aratam si cu ce ... :D

optimus sum:

--- Citat din: adda din Marți, 21 Iunie 2011, 22:31 ---ok...nu suntem perfecte..nimeni nu e perfect...
 dar crezi ca un barbat ar spune...bravo draga mea, multumesc de incredere, atata timp cat vorbesti pe mess cu altul eu nu ma supar, din contra ..ma bucur ca nu ma minti si nu ma inseli...

--- Terminare citat ---

eu asa as fi reactionat ... sincer ...
acord incredere nelimitata persoanei pe care o iubesc ...

micaela:
ok. situatia a fost unica? o fi cazut omul in capcana comunicarii virtuale care, stim bine, creeaza intimitati virtuale periculoase? sau stia el "cu ce se mananca", ba mai era si expert?
ca daca a fost o situatie unica, din care el a iesit fara mari daune cauzate relatiei, poate ca merita o oarecare intelegere... poate va intelege si el cat de periculoase sunt astfel de practici pentru relatia cu sotia lui, cat rau ii poate provoca acesteia...daca o iubeste cu adevarat va renunta la genul asta de "jocuri periculoase". daca nu...varianta cu valiza e cea mai buna.

janeta:

--- Citat ---eu asa as fi reactionat ... sincer ...
acord incredere nelimitata persoanei pe care o iubesc
--- Terminare citat ---

haida de ... tu , sumi ? ai fi tu atat de intelegator ? esti de poveste , zau asa... :D :D :D

micaela:

--- Citat din: optimus sum din Marți, 21 Iunie 2011, 22:35 ---
eu asa as fi reactionat ... sincer ...
acord incredere nelimitata persoanei pe care o iubesc ...

--- Terminare citat ---

si daca situatia s-ar (fi) repeta(t), i-ai mai acorda incredere?

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă