Arhiva > Arhiva
Razboiul sexelor
optimus sum:
ca un dobitoc de obicei... iar in unele cazuri, se uita cu drag si gandeste "aveam dreptate sa am incredere in femeia mea" ...
fortuna777:
--- Citat din: optimus sum din Marți, 21 Iunie 2011, 22:14 ---ca un dobitoc de obicei... iar in unele cazuri, se uita cu drag si gandeste "aveam dreptate sa am incredere in femeia mea" ...
--- Terminare citat ---
asta e un comportament atipic barbatilor :)...eu as zice ca-i trage o mama de bataie si-i face papucii :D
optimus sum:
--- Citat din: fortuna777 din Marți, 21 Iunie 2011, 22:13 ---...decat o jumatate de pahar plina cu posirca...mai bine deloc :(
--- Terminare citat ---
atunci nu mai plangeti ca va este sete...deloc.
adda:
cred ca niciunuia nu-i place atunci cand increderea ii este putin zdruncinata...fie barbat ...fie femeie...apare un semn de intrebare mai mare sau mai mic...
unii reactioneaza intr-un fel , altii in alt fel, dar nu e chiar o placere sa descoperi ca partenerul/partenera vorbeste cu alte persoane pe mess.
janeta:
--- Citat ---si cum se numeste sotia respectiva ?
--- Terminare citat ---
cu scuzele de rigoare , femeia aia se poate numi TAMPITA SADEA daca nu-i pune iubitorului sot mess-ul in brate , nu-l impacheteaza si nu-l trimite frumusel la amanta ( eventual scurtat un pic de... cojones , ca sa nu ma dezmint )
de ce ? pentru ca iubitorul sot cred ca nu a placut-o suficient pe probabila amanta si s-a ascuns in spatele fidelitatii fata de nevasta ca sa nu i-o traga ( scuzati iar ) aleia . i-a fost magulit probabil , orgoliul de posibil Don Juan , asa ca acceptat flirtul , dar s-a multumit cu atat . in cazul in care ar apare o tanti mai experimentata in ale amantlacului , ori o alta dupa care sa-i scapere calcaiele mai mult decat prima data , sotul cel fidel n-ar mai avea niciun fel de apasare si in loc sa scrie mess-uri ar fi mult mai activ din acel punct de vedere despre care facem vorbire aici .
in concluzie , un rau taiat de la radacina ( eventual smulsa radacina cu totul , ca raul asta e ca pirul ;D ) te scuteste de alt rau mai mare pe viitor .
dixit ! :D :D :D
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă