Arhiva > Arhiva
Razboiul sexelor
micaela:
--- Citat din: janeta din Luni, 20 Iunie 2011, 23:26 ---sa nu te prind si pe tine ca te dedulcesti la Sean , ca foc ma fac...de-abea am indepartat-o pe mica de langa el si repede , hop si tu... ;D
--- Terminare citat ---
cu respect (nu precizez ca pentru varsta ;D) iti amintesc Jeanule ca io l-am poment prima pe domnu' Sean, pe onorabilul forum, pe vremea cand tu il admirai public pe Brad Pitt. sa nu falsificam istoria, da? :P
silviu:
ai grija, janeta isi apara iubirea cu sabia-n mana :D
micaela:
--- Citat din: optimus sum din Luni, 20 Iunie 2011, 23:33 ---cand eram copil nu exista floare sa nu fie curtata de un fluture...
sacum florile sunt triste si parasite de frumsetea unei zbateri de aripa ... de ce fluturii au parasit florile ? poate florile nu-si mai doresc sa fie curtate de fluturi ? sau fluturii au plecat unde sunt mai bine apreciati ?
--- Terminare citat ---
da' chiar, opti...n-am prea vazut fluturi...nici azi, in Herastrau (unde am fost cu fi-mea)...
adica unde au plecat fluturii? ::) :P
asta-mi aminteste o discutie cu cineva de pe SC :D... ne intrebam de ce sunt atat de putini barbati de calitate si pe unde se ascund ei....si ea mi-a raspuns (misandra, of corse :D) "nu s-au ascuns, draga, iti spun eu,...toti cei de calitate au raposat". :D
micaela:
--- Citat din: silviu din Luni, 20 Iunie 2011, 23:36 ---ai grija, janeta isi apara iubirea cu sabia-n mana :D
--- Terminare citat ---
pai da, da' si eu pot sa fiu apriga, ce?! :D
micaela:
--- Citat din: optimus sum din Luni, 20 Iunie 2011, 23:26 ---mica, e vara... tu ai observat ca nu mai exista fluturi ?
unde sunt fluturii micaela ?
--- Terminare citat ---
au plecat cu sperantele.... :(
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă