Arhiva > Arhiva
Razboiul sexelor
optimus sum:
nu stiu daca Margineanu face referire la mine , in primul rand, si in al doilea contrar parere tale prezumtive , nu ma asalteaza femeile draga mea ...nici pe departe ..stiu bine ce sunt si cine sunt si nu-mi fac un complex din asta ...nu sunt un partener dezirabil pentru o femeie draga mica , si femeile simt asta ... de ce crezi ca sunt singur ? de flori de mar ? chestia dureroasa este ca stiu de ce sunt singur, ma inteleg , va inteleg si nu pot face nimic sa schimb situatia...sau nu sunt suficient de destept...
inca o data , ma repet , nu sunt un casanova si nici nu-mi doresc asta , desi aparent ma poti incadra ironic daca vrei , in aceasta categorie ...
adu picupul la reparat .. te astept la terasa ?
micaela:
--- Citat din: optimus sum din Sâmbătă, 18 Iunie 2011, 15:17 ---nu stiu daca Margineanu face referire la mine , in primul rand, si in al doilea contrar parere tale prezumtive , nu ma asalteaza femeile draga mea ...nici pe departe ..stiu bine ce sunt si cine sunt si nu-mi fac un complex din asta ...nu sunt un partener dezirabil pentru o femeie draga mica , si femeile simt asta ... de ce crezi ca sunt singur ? de flori de mar ? chestia dureroasa este ca stiu de ce sunt singur, ma inteleg , va inteleg si nu pot face nimic sa schimb situatia...sau nu sunt suficient de destept...
inca o data , ma repet , nu sunt un casanova si nici nu-mi doresc asta , desi aparent ma poti incadra ironic daca vrei , in aceasta categorie ...
adu picupul la reparat .. te astept la terasa ?
--- Terminare citat ---
avusesem impresia ca te simti adulat si-am simtit nevoia sa-ti dau un sut in postament. :D :D
s-ar putea sa vin, ca-s tare plicti si ciufu'(ta)...dar n-am cum sa aduc pick-up-ul, ca ma transport cu 331 si nu pot sa-l car in brate. :P multam de intentie.
optimus sum:
ia 300 de la chibrit... te lasa chiar acolo la alive in fata . :P
si poti sa-l aduci in btrate daca il vrei reparat .
micaela:
pai stau la o statie de capatul lui 331, care ma lasa fix la romana. e mai simplu decat sa ma duc la chibrit...
pick-up-ul are vreo 7 kg, daca nu mai mult. e foarte greu.
optimus sum:
daca aveai un bebe de 1 an cum era ? remember ? te gandesti ca este la fel si retriesti momente frumoase ...sau nu ?
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă