Arhiva > Arhiva

Razboiul sexelor

<< < (158/389) > >>

adda:
se spune...in teorie...ca trebuie sa te iubesti mai intai pe tine insuti ca sa te iubeasca si ceilalti

micaela:

--- Citat din: adda din Sâmbătă, 18 Iunie 2011, 12:24 ---se spune...in teorie...ca trebuie sa te iubesti mai intai pe tine insuti ca sa te iubeasca si ceilalti

--- Terminare citat ---
e adevarat. dar e bine sa treci si dincolo de etapa asta.  :D

adda:

--- Citat din: micaela din Sâmbătă, 18 Iunie 2011, 12:25 ---e adevarat. dar e bine sa treci si dincolo de etapa asta.  :D

--- Terminare citat ---

da...asa este...

optimus sum:
"opti, io sesizez la tine o atitudine de autoaparare. ai vazut in discutia despre versatilitate un atac la persoana(-ti).
asa sa ramana; doar suntem in razbel, nu?
si te-asigur de un lucru: nu judec pe nimeni ...fiecare e si traieste cum vrea... singura retinerepe care o pot avea e legata de raul pe care-l poate face celor din jur,constient au ba. si te mai asigur de toata simpatia si de dorinta sincera de a-ti fi bine. eu stiu ca tu esti un copil mare "

te inseli un pic desi nu te inseli cu adevarat...
nu am considerat nimic ca fiind un atac la persoana(-mi), pentru ca stiu ca nu va puteti opri sa nu ma iubiti, chiar asa copil cum sunt...:P
fiecare dintre noi judecam oameni, desi nu ne convine cand suntem judecati la randul nostru...:P
sunt suficient de barbat ca sa-mi permit constient sa fiu un copil mare ... ;D
cati barbati, sunt barbati destul ca sa-si poata permite sa fie copii ?
raul facut se poate dovedi in final binele facut... totul este relativ...

adda:
asa sunt barbatii... uneori...niste "copii mari" care vor sa li se acorde atentie mai multa, nu-i asa?  :)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă