Arhiva > Arhiva

Razboiul sexelor

<< < (157/389) > >>

silviu:

--- Citat din: micaela ---pe cine iubesti tu cu adevarat (chiar in ciuda obisnuintelor, monotoniilor...)?
--- Terminare citat ---
pe mine 8)

--- Citat din: micaela ---pentru cine ai cele mai profunde si constante sentimente?
--- Terminare citat ---
pentru mine :)

micaela:

--- Citat din: optimus sum din Sâmbătă, 18 Iunie 2011, 11:58 ---"Sigur ca un personaj cameleonic poate fi interesant (macar ca obiect de observatie amuzata si cercetare psihologica Cheesy) pentru cei din jur, caci tine curiozitatea vie, dar crezi ca poate cineva “crede”cu adevarat in el?"
si ce te face sa crezi ca lui ii pasa prea mult daca "crede" cineva in el ? poate multumirea lui este amuzamentul celor cel privesc cu amuzament...
cat despre acceleratie si relanti, insasi aceasta alternare de factori este un dezechilibru care creeaza echilibrul dorit a fi dezechilibrat...
singurul "problem" este poderatia in a creea dezechibrul si cred ca aici nu am sarit calul ...

publicitate:
caut factorul dezechilibrat care poate echilibra dezechilibrul meu interior... ofer la schimb bucuria de a te simti stabil(a) intr-un mediu instabil...

--- Terminare citat ---

opti, io sesizez la tine o atitudine de autoaparare :P. ai vazut in discutia despre versatilitate un atac la persoana(-ti).  ;D
asa sa ramana; doar suntem in razbel, nu?  ;D
si te-asigur de un lucru: nu judec pe nimeni ...fiecare e si traieste cum vrea... singura retinerepe care o pot avea e legata de raul pe care-l poate face celor din jur,constient au ba. si te mai asigur de toata simpatia si de dorinta sincera de a-ti fi bine. eu stiu ca tu esti un copil mare :-*

micaela:

--- Citat din: silviu din Sâmbătă, 18 Iunie 2011, 12:06 --- pe mine 8)pentru mine :)

--- Terminare citat ---

am iteles, Narcis. :P

silviu:

--- Citat din: micaela din Sâmbătă, 18 Iunie 2011, 12:13 ---am iteles, Narcis. :P

--- Terminare citat ---
nu-s narcisist. doar sincer ;D

micaela:
pai nu e antinomie in termeni. esti sincer ca nu te poti iubi decat pe tine.  :P

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă