Arhiva > Arhiva

Razboiul sexelor

<< < (118/389) > >>

micaela:
stii..e ca in orice investitie: cand iti pui totul intr-o banca si aceea da faliment, te trezesti "gol". si al naibii sa fie ala care-si mai investeste maruntisul ramas in alta banca.  ;D mai bine-l impart la saraci.  :P

janeta:

--- Citat ---da, janet...si dezamagirile de dupa experiente...ce faci cu ele?...ca iti amarasc sufletul atat de tare, ca nici toata mierea din lume nu-l mai indulceste Cry
--- Terminare citat ---

pai draga mea , daca sunt dezamagiri inseamna ca vor fi si mai multe experiente ( adica inveti , inveti , inveti... ) , daca nu sunt dezamagiri reiese ca ai nimerit jumatatea potrivita , deci iar esti in castig  :D

din pacate , draga mea , viata ca si sexul nu se invata la fara frecventa  ;D

radu:

Traieste-ti clipa..Daca vrei sa afli cat valoreaza..un an,intreaba un student care a repetat un an de studiu...o luna,intreaba o mama care a nascut un copil cu o luna mai devreme...o saptamana,intreaba un editor al unui ziar saptamanal...o ora,intreaba doi indragostiti care asteapta sa se intalneasca...un minut,intreaba pe cineva care tocmai a pierdut trenul...o secuna,intreaba un sofer care a reusit sa evite un accident...o sutime.intreaba un atlet care a obtinut medalia de argint la olimpiada..pretuieste fiecare moment pe care ti-l da Dumnezeu!Aminteste-ti ca timpul nu asteapta pe nimeni..Ieri este o istorie,maine este mister..AZI ESTE UN DAR DE LA DUMNEZEU!!

janeta:

--- Citat --- Grin mai bine-l impart la saraci.  Tongue
--- Terminare citat ---

bun si asa , numa` nu-l tine in porcusor :D

pe de alta parte comparatia economica nu mi se pare cea mai potrivita . nimeni nu-si investeste sufletul , pui . doar il daruie ( sau nu )

micaela:

--- Citat din: janeta din Luni, 13 Iunie 2011, 22:22 ---
--- Citat ---sarisi ca soacra. Tongue
--- Terminare citat ---

promit sa fiu mai atenta  :D

--- Terminare citat ---

si mi-ai mancat floarea  >:( :-[ :P

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă