Arhiva > Arhiva
Razboiul sexelor
optimus sum:
"corpul filozofic " ? :o :o :o :o
cum vine asta mica draga ? dezvolta un pic..defineste ...
micaela:
in loc de corpus, maestre :P
radu:
Motto: “…ZAMOLXIS, care-i regele nostru, dovedeşte, ca zeu ce este, că tot aşa cum nu se cuvine să încercăm a vindeca ochii fără să fii vindecat capul, nici să tămăduim capul fără să ţinem seama de trup, cu atât mai mult nu trebuie să încercăm a vindeca trupul fără a căuta să tămăduim sufletul…”
Platon
optimus sum:
--- Citat din: fortuna777 din Duminică, 12 Iunie 2011, 00:28 ---pai care-i contributia lui la filosofie ...a inlocuit dorinta din budism cu vointa si...altceva ???...totul e budism si adaptat putin la perioada lui ???
--- Terminare citat ---
Bingo... avem o castigatoare...
nu e chiar asa ... el vede lumea care ne inconjoara ca o realitate personala , o proiectie a perceptiei fiecaruia si nu ia in consideratie valoarea de absolut a universului cum face Kant , pe care il combate... si inca avem de discutat o noapte intreaga daca vrei , dar nu pe topicul acesta ... aici folosim doar "misoginul" din schopi...nu ?
silviu:
--- Citat din: janeta ---acu` ca sa fiu sincera , dupa vreo trei ani , mi s-a parut mie ca o colega de serviciu ii cam dadea tarcoale asa ca am rezolvat problema transant : i-am zis aleia ca daca se apropie la mai putin de 10 m de sotul meu ii iau gatul cu brisca , ca la pui
--- Terminare citat ---
wow! tu chiar ai pus in practica indemnurile unui cantec: iubirea se cere pazita cu sabii de otel ;D
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă