Arhiva > Arhiva

Razboiul sexelor

<< < (98/389) > >>

janeta:
opti , daca mai postezi de-astea risti sa ti-o cam furi , pt ca bag sama ai infuriat-o rau pe mica ;D ;D ;D

optimus sum:
Shopi...ramane Shopi...indiferent cat va infuriat pe voi adevarul ...

micaela:
neah...eu cand citesc infantilisme de-astea rad condescendent de-a dreptu'. mai ca-mi vine sa-l mangai pe capsorul plesuv pe Schopenhauer. numai ca ar trebui sa-l deshum intai.  :D

optimus sum:

--- Citat din: micaela din Sâmbătă, 11 Iunie 2011, 23:20 ---din experietele oricui poti invata cate ceva...
o relatie buna presupune nu numai iubire ci si intelepciune.

--- Terminare citat ---
si o felatie la fel

optimus sum:

--- Citat din: janeta din Duminică, 29 Mai 2011, 16:36 ---
@micaela:

"eu as vrea azi sa va vorbesc despre confortul de a fi barbat... 
argumentul asta "ca e barbat" incepe sa ma deranjeze la pitic; la cel negru, evident, ca cel alb isi vede de ale lui, in sfere inalte. auzim mereu argumentatii de genul asta: e normal sa insele, "ca e barbat" si nush' ce instincte atavice il domina....e normal ca tzipa sau e agresiv "ca doar e barbat", e firesc sa fie mai insensibil "ca e barbat"... toate manifestarile deranjante sunt varate in normaliate de expresia asta, de mie imi devine din ce in ce mai antiatica: " e barbat, ce vrei?".
domnule, da' zau ca e convenabil sa fii barbat. asta iti da confortul de a te desfasura in toata maretia impulsivitatii si primitivismului instinctelor, fara prea mare grija la cei/cele din jur..."ca doar sunt barbat, ce ....(din 4 litere) mea"

--- Terminare citat ---
asta ti se mai pare mai comestibil decat shopi al meu ?  ;D ;D ;D ;D

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă