Arhiva > Arhiva

Razboiul sexelor

<< < (95/389) > >>

micaela:
aham. deci inca in etapa pasionala si de "adaptare" intre doi caposi.  :D
poate ca pauza i-o calma si or putea sa discute cu mai multa deschidere si obiectivitate, in viitor. acum pare ca fiecare e convins ca el si numai el are dreptate....ori nu e chiar asa, cu siguranta. si-apoi, daca efortul adaptarii la situatie le-o fi mai puternic decat sentimentele....nush' ce sa mai zic...

janeta:

--- Citat ---.nush' ce sa mai zic...
--- Terminare citat ---

zici ce zisei eu mai sus un picut : iubire-i asta ? ba

parerea mea  :D

optimus sum:
nu stiu daca este asa... se pare ca tot ce era de consumat s-a consumat... probabil ca omul a dat tot ce putea da iar ea nu stiu daca l-a iubit vreodata cu adevarat... in fine , poate e prea mult tam tam pe o problema banala de comunicare pe care doi fraieri nu stiu sa si-o rezolve singuri...
personal cred ca ea a reisit performanta de a vindeca definitiv de iubire pura un barbat..
tipic feminin...
poate sunt eu misogin , dar Schopenhauer deţine totuşi monopolul misoginismului, mult peste Weininger. E prodigios. Ne spune despre femei: că sunt inferioare, ridicole, slabe, simulatoare, mincinoase, viclene (îşi compensează lipsa de inteligenţă prin viclenie), interesate, risipitoare, capricioase, inapte pentru creaţie, inutile, puerile, cheltuitoare, urâte (dacă sunt frumoase, ‘e ceva rar şi nu ţine mult’), iritabile, nerealiste, nedrepte, şirete, trăind doar în prezent (incapabile să întrevadă viitorul sau să gândească trecutul), rele, infidele, ingrate, uşuratice, geloase, laşe, vanitoase, arogante, inculte. Reuşeşte performanţa în 20 de pagini.

micaela:
incep sa cred ca nu prea....dar dragoste e. pare ca nu au auns sa se cunoasca destul de bine, preocupati fiind fiecare de ceea ce doreste el insusi si deja au capitualt in jocul umbrelor.  ;) cand e iubire e si concesie de drag.... dar sa nu exageram, sunt totusi normale si conflictele intre doi oameni diferiti, deja formati si intr-o situatie destul de complicata. sunt foarte multi factori de stres pe care nu stiu cum sa-i gestioneze si franati de orgolii. de aceea eu n-as pune stampila de "neiubire". ei stiu mai bine ce simt, cat simt....totul e sa fie onesti cu ei insisi si cu celalalt....sa nu traga de relatie numai din teama de a nu ramane singuri... ;)

micaela:
n-am stiut ca Schopenhauer era asa dus cu pluta. ???
si vad ca te sui si tu in pluta lui.  :P

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă