Arhiva > Arhiva

Razboiul sexelor

<< < (93/389) > >>

fortuna777:
ati fost vreodata infideli...sau a existat vreodata un gand cat de mic ca celalalt nu te satisface dintr-un anumit punct de vedere si sa cautati pe altcineva "inlocuitor"?

fortuna777:
...am vrut sa spun, potrivirea voastra a fost excelenta din toate punctele de vedere (intelectual, ganduri, emotii, visuri, placeri)...ce faceati cand ceva nu se potrivea cu dorintele celuilalt?

janeta:
forti , eu nu am comis nicio infidelitate in timpul casniciei , iar despre el habar nu am daca a facut-o , pentru ca eu nu am simtit nimic . doar ce mai suspinam dupa Van Damme cand ne uitam la filmele aluia si-mi placea teribil spagatul lui pe doua scaune  :D

acu`  ca sa fiu sincera , dupa vreo trei ani , mi s-a parut mie ca o colega de serviciu ii cam dadea tarcoale asa ca am rezolvat problema transant : i-am zis aleia ca daca se apropie la mai putin de 10 m de sotul meu ii iau gatul cu brisca , ca la pui . iar pe el l-am pus sa-si dea demisia ca sa ne ocupam impreuna de firma pe care o infiintasem . ( mare firma...aveam doua dozatoare de sucuri , dar pe atunci mergeau bine . pe urma au murit si ele si firma  :D ), m-am dus la coafor si mi-am schimbat culoarea parului ( stiam ca-i place sandre ) si am aranjat sa avem un concediu romantic.
 desigur ca el nu a recunoscut niciodata ca banuiala mea ar fi fost intemeiata si nici nu mi-a dat vreun motiv sa simt ca ar suferi dupa cineva . nici acum nu stiu daca chiar am avut vreun motiv intemeiat sa-l banui , dar...paza buna ... :D

ca sa-ti raspund si la adoua intrebare , pot sa-ti spun ca nu intotdeauna eram intro perfecta potriveala . daca se intampla ca unul sa vrea ceva si celalalt altceva , cel care avea argumentul mai puternic castiga . simplu , nu ? :D
numai ca , ce am uitat sa-ti spun , este ca NICIODATA IN TOTI ANII ASTIA NU NE-AM INJURAT SAU OCARAT. despre violenta fizica nici atat . singura injuratura admisa ( si de el si de mine ) a fost : "mamaruta ta " .
astfel ca argumentele aduse nu erau purtatoare de actiuni urate .

fortuna777:
din cate inteleg, chiar a fost vorba de parteneriat aici...niciunul nu era cocosul, niciunul gaina...nu era impamantenita ideea ca barbatul are de cele mai multe ori dreptate si ca femeia trebuie sa sada cuminte in fata lui si sa nu-l contrazica daca nu are dreptate :)...

esti o fericita janet si nici nu-ti inchipui cat ma bucur cand aud ca mai exista si cupluri fericite :) :)

micaela:
eu aicea am vazut ceea ce el ii reproseaza lui si cea ce ea ii reproseaza ei. dar  pot fi ei obiectivi si sa-si faca propria lista de "greseli in cuplu", adica cu ceea ce realizeaza si recunosc ca au gresit ei insisi in poveste? ca mai intotdeauna vinovati de esecul unui cuplu sunt amandoi, nu sunt unul complet negru si unul complet alb, ca piticii mei.  :D

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă