Arhiva > Arhiva

Razboiul sexelor

<< < (84/389) > >>

micaela:
nu ne-ai spus, optimus, ce ar vrea el sa faca ea? mie nu mi-e clar.

optimus sum:
de ce sa va spun eu ? ce, voi nu aveti personale ?  ??? ??? ??? ???

micaela:
ei vezi, uite aizi greseste el: vrea ca ceilalti (ea) sa-i ghiceasca frustrarile prin nush' ce capacitati teleatice si daca nu, se imbufneaza si se muteste. graieste clar: ce ar trebui sa faca ea sa fie bine, sa nu mai ainba el impresia ca numai el se sacrifica pe altarul iubirii (mai degraba un pat al lui Procust  ;D)? te doare limba sa spui/scrii?  :P

optimus sum:

--- Citat din: micaela din Sâmbătă, 11 Iunie 2011, 16:49 ---ei vezi, uite aizi greseste el: vrea ca ceilalti (ea) sa-i ghiceasca frustrarile prin nush' ce capacitati teleatice si daca nu, se imbufneaza si se muteste. graieste clar: ce ar trebui sa faca ea sa fie bine, sa nu mai ainba el impresia ca numai el se sacrifica pe altarul iubirii (mai degraba un pat al lui Procust  ;D)? te doare limba sa spui/scrii?  :P

--- Terminare citat ---
nope... nu cred ca frustrarile sunt la el ... ;D
si da... Ea trebuie sa stie ce lipseste, altfel nu-l merita... si nu se imbufneaza si muteste, poate eventual sa caute o femeie care sa stie sa-i ofere raspunsuri la intrebarile lui... nu ? si ea la fel , poate cauta un alt partener , cu care se poate sa se potriveasca mai bine ..

optimus sum:
uite un potential raspuns aici ...

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă