Arhiva > Arhiva

Razboiul sexelor

<< < (82/389) > >>

micaela:
inteleg perfect, balanta....dar e posibil (cu enorm de mult noroc, e drept) sa gasesti un om pe care sa-l iubesti in asa fel incat sa fii dispusa sa faci mici schimbari fara sa ti se para nush' ce efort...pentru ca le faci de drag...daca si el, la randul sau va face, cu bunavointa si drag, concesiile lui... altu-i contextul, alta si dispozitia...iar vin si zic "niciodata sa nu spui niciodata".

optimus sum:

--- Citat din: optimus sum din Sâmbătă, 11 Iunie 2011, 13:38 ---si totusi...presupunand ca El e dispus sa renunte la tot si e de acord ca ea sa pastreze tot... se pune intrebarea in cazul dat ...
"ce asteapta El din partea ei? Ce ar trebui sa spuna sau sa faca Ea pentru al determina pe El sa redevina  omul ei.

--- Terminare citat ---
ramane intrebarea cea fara de raspuns ... ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

micaela:
pai sa spuna el si sa nu ne mai asasineze cu ghicitori. ce vrea? certificat de casatorie? (cred ca omu' are obsesia lui  ;D)

balanta:
apoi optimus...eu credeam ca indirect am raspuns :(

silviu:

--- Citat din: optimus sum din Sâmbătă, 11 Iunie 2011, 15:19 ---"daca o iubeste, o va accepta asa cum este"

--- Terminare citat ---
eu cred ca tocmai de-asta o iubeste, pentru ca este asa cum este. nu pot spune: e!... o iubesc asa cum este si o accept, n-am incotro.
dupa o anumita varsta, e foarte greu sa convietuiesti cu persoana iubita. mai intai de toate, nici iubirea nu mai este cea de la 25 de ani pentru ca, in opinia mea, ii lipseste un ingredient esential: naivitatea.
apoi, asa cum spunea balanta, fiecare vine cu un "bagaj" din spate, in spate :( si dupa o anumita varsta, oamenii au tabieturi, care de cele mai multe ori nu coincid.
uite de ce nu mai cred in dragoste :(

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă