Arhiva > Arhiva
Razboiul sexelor
pe_jumate:
desi discutiunea de asta seara din acest locushor nu e tocmai despre confort ;) ma bag si eu in vorba ..
eu cred ca suferintele femeilor inselate au si o latura temporala.. mi se pare ca astfel de situatii/dispute/situatii jalnice, etc, sunt legate de centrul de preocupari al perioadei respective a vietii ..pentru ca apar exclusiv in perioada de activitate hormonala sexuala sau in legatura cu aceasta, la ambii.. ia sa ne gandim noi la moshi.. mai vorbim oare de posesiune a vreunei babe asupra moshului sau cand bietul mosh mai zambeste la cate un banc deocheat?? :D ba mai mult, atunci ii vine sa-i ierte cu duiosie orice alunecari din trecut.. pentru ca atunci suferintele fizice venite cu varsta muta centrul de preocupari pe .. dureri articulare, tensiune si altele asemenea ..cine mai are vreme sau chef sa-l omoare pe mosh ca ar insela? iti vine sa zambesti ca i se intampla sa se mai gandeasca la asa ceva.. :D
micaela:
da, dar pana in etapa asta temporala, s-ar putea ca baba sa-i faca pa, iar el sa ramana singur si batran, distrat numai de revistele pentru barbati. :D
iulia17:
Eu nu cred in monogamia barbatului, poate in una seriala, daca sunt relatii multe si scurte.
optimus sum:
aici ai nimerit-o...un pic asa ...ai un exemplu in mine ... ;D
micaela:
--- Citat din: iulia17 din Duminică, 29 Mai 2011, 23:13 ---
Eu nu cred in monogamia barbatului, poate in una seriala, daca sunt relatii multe si scurte.
--- Terminare citat ---
ba da. exista. sotul meu, ex-sotul meu era astfel. si-as putea sa afirm asta cu destul de multa siguranta, caci in 17 de ani n-am vazut "semne" (care intotdeauna exista, pentr o intuitie fina) si nici oportunitati n-ar fi avut, ca nu se dezlipea de casa si de noi...chiar exista si, dupa mine, aceia sunt "barbati adevarati", care isi ascund slabiciunea si neseriozitatea in spatele argumentului instinctelor feroce.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă