Arhiva > Arhiva
Razboiul sexelor
optimus sum:
am citit balanta draga ...ai dreptate.. prea multa bataie de cap si cred ca linistea e mai imortanta in final ...
micaela:
--- Citat din: optimus sum din Sâmbătă, 11 Iunie 2011, 15:19 ---"daca o iubeste, o va accepta asa cum este"
asta spune tot... barbatul trebuie sa manaca rahatul tot intr-o relatie in timp ce femeia trebuie sa fie de neatins si sa-i fie toate capriciile indeplinite... m-am lamurit , multumesc .. ???
--- Terminare citat ---
este ceva ce ea nu a acceptat la barbat? a incercat ea sa-l schimbe, sa-i impuna lui a fi ceva ce el nu e, sau intr-un fel in care el nu s-ar simti bine?
uite, iti spun drept, optimus, daca pe mine m-ar obliga cineva sa ma imbrac "sexy', cu pus-up-uri si unghiute colorate mi-ar fi absolut imposibil...n-as mai fi eu...nu m-as simti bine deloc intr-o alta "piele". nu poti sa-i impui cuiva sa fie cum nu se simte bine...
in sensul asta trebuie sa-l iubesti pe celalalt asa cum e...
micaela:
da, mai, pana la urma, masina de sex e o gaselnita pentru linistea tuturor. :D
optimus sum:
--- Citat din: micaela din Sâmbătă, 11 Iunie 2011, 15:25 ---
--- Citat din: optimus sum din Sâmbătă, 11 Iunie 2011, 15:19 ---"daca o iubeste, o va accepta asa cum este"
asta spune tot... barbatul trebuie sa manaca rahatul tot intr-o relatie in timp ce femeia trebuie sa fie de neatins si sa-i fie toate capriciile indeplinite... m-am lamurit , multumesc .. ???
--- Terminare citat ---
este ceva ce ea nu a acceptat la barbat? a incercat ea sa-l schimbe, sa-i impuna lui a fi ceva ce el nu e, sau intr-un fel in care el nu s-ar simti bine?
uite, iti spun drept, optimus, daca pe mine m-ar obliga cineva sa ma imbrac "sexy', cu pus-up-uri si unghiute colorate mi-ar fi absolut imposibil...n-as mai fi eu...nu m-as simti bine deloc intr-o alta "piele". nu poti sa-i impui cuiva sa fie cum nu se simte bine...
in sensul asta trebuie sa-l iubesti pe celalalt asa cum e...
--- Terminare citat ---
cred ca vezi cu ochelari de cal draga micaela... daca omul tau te place si te vrea cu uniforma de asistenta medicala , te imbraci asa... si pierzi esentialul din vedere... ea nu ia cerut lui sa schimbe nimic , doara sa fie cu ea si atat ...ce presupune sa fie cu ea ? presupune ca el sa schimbe serviciul, casa, copilul , mama , prietenii si tot ceea ce a fost pana sa o cunoasca ...ma intreb ca prostul , daca el ar accepta-o pe ea asa cum este , fara sa schimbe nimic la ea , doar sa-si ia copilul si sa se mute la el , renuntand la tot , oare ce ar face ea ? ha ha ha ...va uitati la unghiute si sutien cand vreti sa secerati un copac din radacina si sa-l puneti in glastra voastra... egoism pur feminin ..
silviuuuuuu...help ??? ??? ??? ??? ???
ia-ma tata si incata-ma cinismul tau , ca-mi iau gatul... ??? ??? ??? ???
optimus sum:
erata: invata-ma...si ce-o mai fi peacolo ca berica si fumul de la gratar ascunde greselile de ochii mei...
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă