Arhiva > Arhiva
Razboiul sexelor
micaela:
...e penibil sa fii geloasa pe barbatul tau pentru ca se uita la o femeie care arata bine ...femeia aia fie are un simt al umorului foarte putin dezvoltat, fie are alte motive sa fie geloasa pe tine si asta e doar picatura care umple paharul...
pai da.
cat despre Sean Connery, va atrag respectuos atentia ca io l-am adus prima pe forum deci am intaietate. ;D :D si spuneam ca-mi place mai mult incepand cu maturitatea tarzie decat in tineretile lui. a imbatranit frumos. :-*
micaela:
--- Citat din: fortuna777 din Joi, 09 Iunie 2011, 19:49 ---
--- Citat din: optimus sum din Joi, 09 Iunie 2011, 15:22 ---
--- Citat din: micaela din Joi, 09 Iunie 2011, 15:09 ---ce-ar fi sa facem un brainstorming sa vedem cam ce ar putea face un cuplu sa fie longeviv in mod frumos ?
--- Terminare citat ---
1. in primul rand un sex de calitate fara mofturi si fara prejudecati...de cate ori se poate...parerea mea !
2. apoi exprimarea iubirii fata de ea printr-o vorba buna , printr-o mangaiere, printr-o floare sau un ajutor in gospodarie...
3. printr-o "sedinta" in fiecare vineri seara, in care sa se reseteze frustrarile si complexele din cursul saptamanii , discutand tot ce se poate discuta , urmata de o partida de amor ca in tinerete(ce obsedat de sex sunt ? )...
continuati voi ...
............
--- Terminare citat ---
[/i]
crezi tu ca este sanatos sa aduni nemultumiri si frustrari toata saptamana si sa le exprimi doar vinerea?...si in cursul saptamanii ce faci...dormiti separat din cauza sentimentelor negative reprimate?
--- Terminare citat ---
si-ata fierb sub presiune reprimatele incat vineri zboara farfuriile :D
micaela:
si-atata (am vrut sa scriu)
fortuna777:
fortuna, eu sunt foarte mirata de cate gandim noi la fel....tatal tau o fi cunoscut-o pe mama mea sau tatal meu pe a ta? :D
pacat ca nu suntem de sex opus ca ne luam... :D :D...daca erai barbat cred ca faceam un drum la bucuresti sa te cunosc mai repede :D..asa astept excursia pe ceahlau :D ;)
micaela:
cam da. pacat ca nu suntem "pe invers". :D :D
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă