Arhiva > Arhiva

Razboiul sexelor

<< < (67/389) > >>

micaela:
balanta, nici eu nu suport a pune semnul egal intre gospodarie,menaj si cuplu, intr-o formula traditionalista, in care femeia buna e aia care gateste sarmale  :P pune muraturi  si spala ciorapi, fredonand de fericire la urechea sotului care butoneaza telecomanda.  :D
prefer o iubire-prietenie, o iubire-parteneriat, o iubire-joaca.

ma duc sa pap cirese ca sa nu mai aberez pe aici.  :D

micaela:
Intre ceea ce gandesc,
ceea ce vreau sa spun,
ceea ce cred ca spun,
ceea ce spun,
ceea ce vrei sa auzi,
ceea ce crezi ca auzi,
ceea ce auzi,
ceea ce vrei sa intelegi,
ceea ce crezi ca ai inteles,
ceea ce intelegi,
sunt zece posibilitati,
incat ne este atat de greu sa comunicam.
Si totusi sa incercam...
         (Bernard Werber)
...aici cred ca e problema

foarte interesanta ideea asta... cam da....

fortuna777:
...in loc sa negam sau sa aruncam vina pe celalalt cel mai cinstit si sanatos e sa ne asumam greselile, ca doar oameni suntem. Asta iseamna pentru mine "barbatie". de aceea nu pot admira un barbat care minte...pentru ca e un semn de "nebarbatie", de neasumare a ceea ce este, a ceea ce face si greseste, de ce nu?

asa este draga mica, ce-mi place cand vad ca mai gandeste cineva ca mine ;)...la un moment dat credeam ca gandirea mea e anapoda :D 

micaela:
fortuna, eu sunt foarte mirata de cate gandim noi la fel....tatal tau o fi cunoscut-o pe mama mea sau tatal meu pe a ta?  :D

fortuna777:

--- Citat din: optimus sum din Joi, 09 Iunie 2011, 15:22 ---
--- Citat din: micaela din Joi, 09 Iunie 2011, 15:09 ---ce-ar fi sa facem un brainstorming sa vedem cam ce ar putea face un cuplu sa fie longeviv in mod frumos ?

--- Terminare citat ---

1. in primul rand un sex de calitate fara mofturi si fara prejudecati...de cate ori se poate...parerea mea !
2. apoi exprimarea iubirii fata de ea printr-o vorba buna , printr-o mangaiere, printr-o floare sau un ajutor in gospodarie...
3. printr-o "sedinta" in fiecare vineri seara, in care sa se reseteze frustrarile si complexele din cursul saptamanii , discutand tot ce se poate discuta , urmata de o partida de amor ca in tinerete(ce obsedat de sex sunt ? )...
continuati voi ...
............

--- Terminare citat ---
[/i]

crezi tu ca este sanatos sa aduni nemultumiri si frustrari toata saptamana si sa le exprimi doar vinerea?...si in cursul saptamanii ce faci...dormiti separat din cauza sentimentelor negative reprimate?

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă