Arhiva > Arhiva

Razboiul sexelor

<< < (65/389) > >>

janeta:
oricum , forti draga , numai sa fii bine patrunsa  :D :D :D

mai ales ca dupa ce mi-ai dat o incertitudine privitoare la pastravarie vad ca te am si rivala in privinta lui Sean Connery .

pai frumosu-i ? :D

fortuna777:

--- Citat din: balanta din Joi, 09 Iunie 2011, 18:00 ---...uite de exemplu mie nu imi place sa gatesc si sa calc deloc;deci pur si simplu nu mai pot sa o fac nici pt mine si nici pt altcineva...nu mai am timp, chef,placere, dorinta...si cineva imi spunea ca daca il iubesti pe celalat gatesti si de trei ori pe zi...si daca nu ai timp iti faci...ei atunci am zis ca e cazul sa nu ma indragostesc pt ca nu mai vreau la varsta mea sa fac lucruri pe care nu le doresc din dragoste....sau sa rabde el sau sa-si gateasca daca e sa fie tot din dragoste...si e purul adevar despre care tocmai discutam si mi-l asum

--- Terminare citat ---

nu stiu, cred ca depinde cat de mult te incarca energetic celalalt...daca este suficient respect intr-o relatie, cred ca celalalt va intelege cand nu ai chef sa faci ceva...nu cred ca trebuie sa faci nimic fortat si nici sa te schimbi pentru celalalt...asta ar insemna sa renunti la tine ca individualitate, iar in timp duce la o scadere a respectului de sine...Celalalt trebuie sa te accepte asa cum esti...totul este sa fii tu insati de la inceputul relatiei...pentru ca daca la inceputul relatiei ii vei satisface toate doleantele ... dar care nu sunt neaparat si dorintele tale...si ii vei arata niste calitati ale tale care in realitate nu exista, iar mai tarziu nu vei mai face aceleasi lucruri, cred ca el este indreptatit sa fie nemultumit, pentru ca te-a cunoscut intr-un fel si ai devenit altceva...

nu cred ca "a te sacrifica" pentru celalalt inseamna neaparat dragoste, atata timp cat nu vine din inima si nu rezoneaza cu fiinta ta...

fortuna777:

--- Citat din: janeta din Joi, 09 Iunie 2011, 18:20 ---oricum , forti draga , numai sa fii bine patrunsa  :D :D :D

mai ales ca dupa ce mi-ai dat o incertitudine privitoare la pastravarie vad ca te am si rivala in privinta lui Sean Connery .

pai frumosu-i ? :D

--- Terminare citat ---

hai mai janet ca ti-l las tie, numa prajita ca pastravu sa n-ajung :D :D

balanta:
da Janeta...stiu ce spui...am fost indragostita...de cateva ori...si inca cred ca mai vreau...la mine dragostea si iubirea nu are legatura cu gospodaria....io nu poci sa ma supui regulilor nescrise ale familiei...sau nu mai pot acum...la mine iubirea are legatura cu dezvoltarea personala, cu libertatile legate de "hobiuri" cum le alint eu, cu sprijinul celuilalt in ceea ce isi doreste...cu discutiile de seara la o lumanare si un pahar de vin..la concediile in care sa nu existe nici o cearta , nici o umbra de nor, fara critici, fara interdictii sau gelozii sau impuneri de nici un fel...si vorbind asa cu un bun prieten tocmai imi spunea ca sunt cea mai sigura candidata la singuratate din cauza atitudinii independente...eu am si momentele mele de singuratate ce mi le doresc fara a dori sa-l ranesc pe celalalt...imi place sa fiu cu mine insumi...nu-mi place sa il sufoc pe celalalt, nu-mi place dependenta si nici statul mana in mana 24 de ore din 24

balanta:
fortuna, sunt deacord cu tine...urasc acel "inceput" in care ti se face curte si dupa un an , doi efortul lor dispare ca prin minune...da si mie imi place sa fiu asa cum sunt...si de aceea nu cred ca ma vrea cineva asa...iar modificari la 50 de ani...mai greu...

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă