Arhiva > Arhiva

Razboiul sexelor

<< < (56/389) > >>

optimus sum:
am intalnit femeia care am cautat-o toata viata, chiar de curand... am cunoscut-o si am incercat impreuna sa ne cunoastem... ne-am cunoscut, apoi ne-am despartit tocmai pentru ca ne-am cunoscut prea mult ... nu e bine asa ... ::)

balanta:
mda...mie oricum, pana la urma a locui ani intregi cu cineva si a ramane uniti pe vecie impreuna, in simtiri si cuget si iubire mi se pare un mit....am citit deja prea mult pe aceasta tema si pare-se "pana la adanci batraneti fericiti" e de departe un ideal spre care tindem si atat...dar de aia e ideal...sa nu fie ajuns..in rest asa cum spunea Aurora Liiceanu pe care o citesc cu nesat si o recitesc...s-a ajuns in stadiul in care casnicia e ceva din care ai niste foloase...indiferent ca sunt copii, frica de a nu fi singur, stabilitate emotionala sau dorinta de a imparti intretinerea in doua....iubirea e un sentiment si atat care nu are legatura cu casatoria...plecam la drum in numele lui dar pe drum uitam de ce am plecat impreuna sau cu cine am plecat!

janeta:

--- Citat ---uite de exemplu , un barbat mai observa si alte femei in jurul lui/lor...si cand am fost intrebat direct odata daca e frumoasa o domnisoara la care ma holbam ca prostul , ma mancat limba si am zis ca are niste ochi superbi , dar si niste sani obraznici cum rar vezi...sti ce a iesit dupa asta ? justificari , asigurari ca desi madama e super , tot pe aleasa o iubesc , comparatii de tot felul in care trebuia musai sa ridic in slavi nurii alesei si sa caut in minte ceva defecte la madama ...etc etc... Huh Huh Huh Huh Huh Huh Huh
cica sa spui sincer intotdeauna ce gandesti...pe naiba .
--- Terminare citat ---

off , pestele meu... ( vezi Chat )

tanti aia nu era deloc sigura pe sentimentele tale , opti , de aia a reactionat asa .

eu cand vedeam pe strada o tanti cu sani opulenti ( care ii placeau tare sotului meu , neavand parte de asa ceva , bietul de el ) imediat ii aratam . adica de ce sa nu-si clateasca si el privirea ? ce , eu nu suspinam dupa Van Damme acu` 20 de ani cand ne uitam amandoi la filmele cu el ?

balanta:
optimus nu te cunosc , da imi vine sa te pup...imi place ultima ta replica :)

optimus sum:
balanta draga ...bunicii mei s-au iubit si au trait "fericiti" pana la 88 de ani ...serios...am trait langa ei cu exemplul lor si mi-e greu acum sa vad ca eu nu am reusit in 45 de ani sa imi gasesc linistea si multumirea alaturi de o femeie ...poate sunt si eu defect , cum zicea cineva pe aici ...

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă