Arhiva > Arhiva

Razboiul sexelor

<< < (55/389) > >>

micaela:

--- Citat din: optimus sum din Joi, 09 Iunie 2011, 14:25 ---Se tot bate moneda pe sinceritate absoluta in cuplu , pe "no secret at all" ... ei bine , eu am observat ca fiecare dintre parteneri ar trebui sa-si tina gura cateodata... pe bune , trebuie sa existe si o nota de mister dar in plus cateodata sinceritatea duce la niste razboaie de te doare capul .

--- Terminare citat ---

poate ca da...e si in functie de cei implicati...

balanta:
micaela, am observat ca in unele discutii deschise unul spune ceva si celalalt aude altceva...el iti raspunde intr-un fel si noi intelegem altfel...inca si acum sunt incurcata legat de comunicare...de altfel psihologii spun ca o prea apropiata comunicare duce la prietenie si erodeaza relatia femeie-barbat...lipsa comunicarii sapa o groapa si iar duce la erodarea relatiei...masura e probabil in toate...dar traim in real si masura nu o avem in buzunar ca sa putem aprecia exact cat si cum din toate impartial...nu mai spun ca de multe ori trebuie cumva sa te si sincronizezi si sa fii cumva "simultan" cu celalalt...aceeasi discutie poate avea o anumita conotatie si un anume deznodamant intr-un moment al starii emotionale si total contrariul se poate intampla de exemplu cand poate esti foarte bine dispus si nu vezi gravitatea situatiei decat ca un fulg...

micaela:
perfect de acord  ;) si "sincronizarea" e importanta...

optimus sum:
uite de exemplu , un barbat mai observa si alte femei in jurul lui/lor...si cand am fost intrebat direct odata daca e frumoasa o domnisoara la care ma holbam ca prostul , ma mancat limba si am zis ca are niste ochi superbi , dar si niste sani obraznici cum rar vezi...sti ce a iesit dupa asta ? justificari , asigurari ca desi madama e super , tot pe aleasa o iubesc , comparatii de tot felul in care trebuia musai sa ridic in slavi nurii alesei si sa caut in minte ceva defecte la madama ...etc etc... ??? ??? ??? ??? ??? ??? ???
cica sa spui sincer intotdeauna ce gandesti...pe naiba .

micaela:
sigur ca sunt momente cand e mai bine sa te abtii sa spui anumite lucruri...eu pledez pentru sinceritate ca linie generala. pentru ca ea este o conditie a increderii. asa cum nu-ti bagi banii (daca ii ai ;D) intro banca in care nu prea ai incredere, cu atat mai mult nu poti investi ce ai tu mai bun in fiinta ta (incepand cu sufletul) intr-un om in care nu poti avea incredere...te poti indragosti, e drept, dar apoi daca constati ca omul acela nu-i ok, nu incepi sa te "franezi" in relatia aceea?

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă