Arhiva > Arhiva

Razboiul sexelor

<< < (53/389) > >>

micaela:
pana sa intelegi genul asta de "logica" a cuiva (diferita de a ta), intervine neincrederea...

micaela:

--- Citat din: optimus sum din Joi, 09 Iunie 2011, 09:12 ---nu intotdeauna suntem asa destepti sa putem "face sa inteleaga" o femeie situatii de genul asta... si intervine si teama ca daca vede ca te "imparte" cu trecutul tau o poti pierde... ceea ce sa intamplat oricum... nu stiu de ce voi nu puteti accepta ca fiecare barbat trecut de o anumita varsta , are un bagaj de carat si nu mai este bobocul de floare pur si neatins care era la 18 ani . nu putem sterge cu buretele tot ce a fost in viata noastra... si voi veniti cu un bagaj , nu ? si sunteti acceptate asa cum sunteti , cu copil si mama si tot ce implica ..niciodata nu va ganditi ca pachetul in care veniti in viata cuiva nu este compus numai din lapte si miere si barbatul care se incumeta sa iubeasca o femeie cu copil accepta implicit si tot ce va insoteste pe voi...

--- Terminare citat ---
aici iti dau dreptate. ai incercat sa o faci sa inteleaga asta si nu a inteles? o femeie desteapta ca ea ar fi ajuns sainteleaga, cu timpul, chiar daca, poate, nu imediat. macar ar fi stiut ca se poate baza pe onestitatea ta si te-ar fi pretuit indoit, intreit...te-ar fi iubit pentru asta

micaela:
tre' sa plec. mai vb.  :-*

balanta:
optimus, sincer mie mi-au placut postarile tale...parca acum imi explic mai mult din anumite intamplari din viata...ce pacat ca sunt atat de putin barbati ce au curajul sa spuna exact ce gandesc sau macar ce au invatat din expierentele vietii...dar multi din ei vor sa para fenomenali, fara cusur, impecabili si de fapt totul e exact pe dos...nici eu acum nu stiu exact cat de adevarat e adevarul sau cat de relativ...am fost sincera si onesta in anumite situatii si a fost un dezastru in urma sinceritatii mele...am si mintit "nevinovat" si am dat gres....cica exista un compromis...diplomatia care e o minciuna ambala frumos astfel incat rezultatele sa fie pe placul tuturor

optimus sum:
asta e si parerea mea ...ca nu poti fi perfect , mai si gresim , dar daca exista un echilibru in toate , daca nu facem greseli repetate si daca nu inselam , atunci ar trebui sa mearga o casnicie ...

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă