Arhiva > Arhiva

Razboiul sexelor

<< < (50/389) > >>

janeta:

--- Citat ---.asta presupune o anumita profunzime in gandire
--- Terminare citat ---

forti , draga , cand este initiata o relatie ( prietenie sau iubire ) poti sa apreciezi singura daca persoana presupusa a fi un viitor prieten sau viitor partener are sau nu profunzime in gandire . si daca pentru tine asta e criteriul dupa care iti alegi pe cei ce-i doresti aproape , foarte bine si frumos daca corespund .

dar sa stii ca o minte destupata si profunda nu exclude minciuna . ba , as zice , un destept te poate minti mai abitir ca un prost .

optimus sum:
exemplu de minciuna din experienta mea :
eram cu cineva si stateam cu persoana respectiva , nu conteaza unde , cert este ca stateam in alt oras decat bucuresti... s-a intamplat ca de ziua copilului respectivei persoane sa fiu acolo, sa sarbatorim impreuna. la un moment dat am primit telefon de la fosta sotie ca baiatul meu este bolnav si se simte rau. bineinteles ca m-am indispus brusc si imi venea sa zbor in bucuresti , dar in acelasi timp nu voiam sa fac praf bunadispozitie si sarbatoarea copilului celei cu care eram. Ea a observat imediat schimbarea mea si mi-a fost greu... nu stiam ce sa spun , daca spuneam adevarul , ea fiind mama si o persoana cu mult bun simt ar fi renuntat la bucuria de a ma avea langa ea si m-ar fi expediat la baiatul meu , nu voiam asta si atunci am mintit spunand ca ma simt eu cam rau si ca v-a trece... m-a crezut si a doua zi am plecat in bucuresti fara ca ea sa stie de ce am fost suparat... nu a fost singura minciuna care am spus-o, situatii asemanatoare dar diferite au mai fost ...
Am gresit ? pot fi scuzat ? sau poate ar fi trebuit sa spun adevarul indiferent de consecinte ?
motivatia mea a fost doar una altruista , zic eu , dar acum , de la distanta mi se pare ca totusi am gresit ...

micaela:
da, e genul de minciunica absolut scuzabila caci e din buna intentie insa, tot din experienta mea iti spun ca "minciuna se simte" oricum si poate fi gresit interpretata... simti ca celalalt minte, ca ascunde ceva si te poti gandi ca exista o cauza mai putin nevinovata. adevarul spus deschis e cea mai buna cale.

optimus sum:
asta s-a si intamplat ... ;D ;D ;D ;D
nu am fost crezut ca ma simt rau , femeia a simtit ca am mintit si a banuit ca aveam pe altcineva la care ma gandeam ...din bun simt nu a zis absolut nimic, eu am simtit-o ce banuieste , dar am lasat totul asa cum a picat si am trecut peste... incet incet chestiunile astea au tot erodat relatia pana sa ales praful..

micaela:
exact asa se intampla. unde-si baga minciunica coada, intra "praful"...apar neincrederea, interpretarile, suspiciunea care uratesc totul in loc sa lase sentimentele sa creasca frumos si curat intr-o relatie onesta. despre asta tot zic eu aicea, de ma face Jeanu rigida si intransigenta.  :P :D

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă