Autor Subiect: Razboiul sexelor  (Citit de 382638 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

optimus sum

• Vizitator
Re: Razboiul sexelor
« Răspuns #210 : Miercuri, 08 Iunie 2011, 21:15 »
bine ...te cred ca esti onesta... :)
ok ?
vezi ce ipocrit pot fi ?
tu de cate ori ai observat o minciuna la omul iubit si totusi ai lasat sa se creada ca il crezi ? ai facut asta vreodata ?

Offline micaela

• Hero Member
  • Mesaje postate: 6590
« Răspuns #211 : Miercuri, 08 Iunie 2011, 21:18 »
si, apropo de ce ai spus, sum..."te-am mintit ca ma temeam ca te superi" este si argumentul individului de care va spuneam...dar prietena mea se supara fix pentru minciuna. cerc vicios. si minciuna cu minciuna a prapadit orice urma de incredere....de aici pana la a privi cu neincredere orice aparenta sau afirmatie a lui n-a mai fost mult...

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #212 : Miercuri, 08 Iunie 2011, 21:19 »
tu de cate ori ai observat o minciuna la omul iubit si totusi ai lasat sa se creada ca il crezi ? ai facut asta vreodata ?
nu. i-am spus ca "simt".

optimus sum

• Vizitator
« Răspuns #213 : Miercuri, 08 Iunie 2011, 21:20 »
ai facut ce te-am intrebat mai sus , sau nu ?

Offline fortuna777

• Hero Member
  • Mesaje postate: 864
« Răspuns #214 : Miercuri, 08 Iunie 2011, 21:20 »

cred ca orice, absolut orice se poate spune deschis...mai conteaza numai felul cu formulezi, tonul...

partea proasta e ca n-a mai existat nicio discutie dupa aceea...normal mi se parea sa mi se ceara o explicatie...de ce gandesc asa...dar nu, s-a terminat si atat...

se poate termina o prietenie de 20 de ani... asa subit ???

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #215 : Miercuri, 08 Iunie 2011, 21:21 »
nu. i-am spus ca "simt". nu m-am facut niciodata ca nu vad. chiar nu suport minciuna, nu pricepi?  ???

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #216 : Miercuri, 08 Iunie 2011, 21:25 »
se poate termina o prietenie de 20 de ani... asa subit

da si e foarte dureros. la fel de brusc am terminat-o si eu. si stii de ce? intr-un anume context, exact atunci cad mi-era mai greu, m-a ranit si ea (probabil fara sa-si dea seama, sunt aproape convinsa)....nu am mai simtit-o prietena si nu am putut sa raman cu ea doar amica. e ca dupa o mare iubire...cand a fost sau ai crezut ca a fost mult, nu mai poti scadea stacheta la banal...

Offline fortuna777

• Hero Member
« Răspuns #217 : Miercuri, 08 Iunie 2011, 21:25 »
dar tu, opti....ai inghitit vreodata o minciuna de la omul iubit?...daca da, de ce ai facut-o?

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #218 : Miercuri, 08 Iunie 2011, 21:28 »
fortuna,dat fiind ca sinceritatea ta poate ca a ranit-o,poate ca ar fi bine sa initiezi tu o discutie...o prietenie atat de lunga e ceva pretios...ueori si eu ma gandesc ca am fost cam intransigenta atunci...dar ce sa fac daca pur si simplu nu am mai "simtit" prietenia de odinioara...tin si acum la ea dar...si au fost 32 de ani (!)

optimus sum

• Vizitator
« Răspuns #219 : Miercuri, 08 Iunie 2011, 21:29 »

cred ca orice, absolut orice se poate spune deschis...mai conteaza numai felul cu formulezi, tonul...

se poate termina o prietenie de 20 de ani... asa subit ???
multe se pot termina subit ...si iubirile...

optimus sum

• Vizitator
« Răspuns #220 : Miercuri, 08 Iunie 2011, 21:30 »
nu. i-am spus ca "simt". nu m-am facut niciodata ca nu vad. chiar nu suport minciuna, nu pricepi?  ???
nu te cred ... nicimeni nu suporta minciuna .. dar uneori o accepti ...in fine , nu vreau sa te enervez ca esti bolnavioara...:P

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #221 : Miercuri, 08 Iunie 2011, 21:30 »
sentimentul nu se termina subit; mai agonizeaza o vreme.. :D doar relatia (de prietenie sau iubire) se incheie brusc.

optimus sum

• Vizitator
« Răspuns #222 : Miercuri, 08 Iunie 2011, 21:31 »
dar tu, opti....ai inghitit vreodata o minciuna de la omul iubit?...daca da, de ce ai facut-o?
da...am facut-o ...din dragoste ...

Offline fortuna777

• Hero Member
« Răspuns #223 : Miercuri, 08 Iunie 2011, 21:31 »

m-a ranit si ea (probabil fara sa-si dea seama, sunt aproape convinsa)....nu am mai simtit-o prietena si nu am putut sa raman cu ea doar amica. e ca dupa o mare iubire...cand a fost sau ai crezut ca a fost mult, nu mai poti scadea stacheta la banal...

oamenii gresesc tot timpul...cred ca trebuie sa vedem ce anume i-a impins spre un anumit comportament...sunt greseli care se pot trece cu vederea si greseli ireparabile...

eu cred ca sunt defecta...iert prea usor :D

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #224 : Miercuri, 08 Iunie 2011, 21:33 »
poti sa nu crezi...pot sa tolerez foarte multe, dar minciuna nu....
minciuna este foarte grava pentru mine; este inselaciune, este jignire (cel putin a inteligentei celuilalt), este lipsa de incredere si prietenie...este extrem de dezamagitoare. nu pot iubi mult imp pe cineva care ma minte.