Arhiva > Arhiva
Razboiul sexelor
optimus sum:
arta disimularii... te-ai gandit vreodata ca poti chiar tu sa provoci minciuna unui om ? ca poti chiar tu prin comportamentul tau sa il faci sa se comporte fals...
micaela:
stiu...eu am avut o prietenie la care am renuntat dupa 32 de ani...privind retroactiv am realizat ca mereu am "stiut" ca nu era de adevarat profunzime. nu era minciuna la mijloc, dar era mai putin decat inseana pentru mie "prietenie".
si ar mai fi o cale de a "citi" omul... observandu-l in relatiile cu ceilalti. asa cum stii ca cineva care barfeste pe altii in prezenta ta e foarte probabil sa te barfeasca si pe tine in prezenta altora, asa poti gandi ca daca omul de langa tine are parsivenii, falsitati, masti in raport cu ceilalti e foarte probabil sa le aiba si fata de tine... asa cred eu...
de aceea unul dintre criteriile mele (tare greu de indeplinit) este onestitatea celuilalt.
micaela:
--- Citat din: optimus sum din Miercuri, 08 Iunie 2011, 20:47 ---arta disimularii... te-ai gandit vreodata ca poti chiar tu sa provoci minciuna unui om ? ca poti chiar tu prin comportamentul tau sa il faci sa se comporte fals...
--- Terminare citat ---
am mai auzit argumentul asta sum... eu una nu cred in el. esti sau nu esti sincer. esti sau nu esti onest. nu te "pliezi" dupa celalalt...nu devii mincinos "din cauza" celuilalt...e incorect genul asta de argumentatie. daca esti onest, esti in orice situatie si cu orice "cost", mai ales fata de omul iubit caruia trebuie sa-i dai tot ce e mai bun din tine
fortuna777:
--- Citat din: optimus sum din Miercuri, 08 Iunie 2011, 20:47 ---arta disimularii... te-ai gandit vreodata ca poti chiar tu sa provoci minciuna unui om ? ca poti chiar tu prin comportamentul tau sa il faci sa se comporte fals...
--- Terminare citat ---
de ce...?...daca eu ofer onestitate si cinste...de ce celalalt mi-ar arata altceva?...vreau doar adevar, oricat de had ar fi...
micaela:
--- Citat din: fortuna777 din Miercuri, 08 Iunie 2011, 20:53 ---
--- Terminare citat ---
de ce...?...daca eu ofer onestitate si cinste...de ce celalalt mi-ar arata altceva?...vreau doar adevar, oricat de had ar fi...
--- Terminare citat ---
absolut ;)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă