Arhiva > Arhiva
Razboiul sexelor
micaela:
cu atenta observatie, fortuna, cu logica si intuitie...vibratia minciunii se simte....
oricat de inteligent si machiavelic ar fi un "acompaniator" ceva il tradeaza...faptele, privirea, gestica, energia lui... ;)
optimus sum:
faptul ca iti canta in struna tot timpul devine la un moment da plictis si-ti dai seama, tu esti o fata desteapta... vezi si tu ca nu exista certuri decat de forma si in general cand te certi tot el cauta impacarea ...sunt multe...
fortuna777:
si daca intuitia te inseala ???...exista cineva care sa nu se fi inselat macar o data in viata cu privire la un om...oh, eu m-am inselat de atatea ori ..sau poate am vrut sa cred ca ceea ce era atat de evident era vazut eronat de mine :)...exista oameni nascuti sa fie actori...te pot insela foarte usor si cu vorbele si cu faptele
prietena ta mica, de ce se lasa inselata de fiecare data :(...oare la ea nu functioneaza intuitia :(...de ce nu reuseste sa-l citeasca pana la capat si de ce nu are incredere in instinctele ei :(
optimus sum:
fortuna , te inseli.... cu vorbele te pot insela , dar faptele vorbesc altfel. nu vorbesc de gesturi ca un buchet de flori sau ceva marunt dar sunt fapte care vorbesc fara dubiu despre omul respectiv...
micaela:
intuitia nu prea insala...doar ca noi nu-i acordam suficiente atentie si credit...pacaliti(te) de vorbe si strategii ajungem sa credem ca ea e cea care se inseala...si gresim. intuitia ascultata cu atentie e cel mai bun sfatuitor. lucrurile se "simt" la un nivel energetic...
prietena mea a simtit de la inceput si intuitiv si logic ceea ce i s-a confirmat ulterior, numai ca a avut doi adversari de temut: dragostea/indragostirea aceea de te face surd la tot si te face sa te autoamagesti si pe El, atat de inteligent si priceput in "arta" lui incat a reusit sa-i anihileze adevaratii coechipieri (intuitia si logica). :P
cred maxim in intuitie...si in atenta observatie a faptelor...ba chiar si a vibratiei vorbelor... nesinceritatea rostirii se poate simti, in general...putini sunt cei atat de machiavelici incat sa pacaleasca o intuitie bine dezvoltata si o minte inteligenta.. ;)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă