Arhiva > Arhiva

Razboiul sexelor

<< < (375/389) > >>

micaela:
cartea e foarte interesanta, insa nu stiu daca e "universal valabila". Pe mine nu cred ca m-a influentat in vreun fel tiparele familiei. M-am gandit si nu gasesc determinari. Ai mei au avut o relatie frumoasa, asa cum mi-as fi dorit si eu... si-au manifestat si iubirea fata de mine (mama mai ales; tata, ca mai toti tatii, era mai rezervat ceva). Si totusi, eu n-am stiut sa "aleg" corect, si nici n-am repetat un tipar, experimentand exact extremele.
Probabil ca doar acum sunt pregatita pentru "aurita cale de mijloc".  :) doar ca e cam tarziu. ;D

Am gasit acolo un adevar: acela ca relatia pasionala e aceea incarcata de tensiune (de "lupte" intre parteneri), si cred ca sentimentul intens generat de durere si frustrare nu e nicidecum iubire, ci "dorinta" de a o avea. E ceva maladiv si, oricat de fascinanta si datatoare de adrenalina ar fi, nu supravietuieste mult si daca totusi o face, te imbolnaveste.  Cuiva  ;) i-au trebuit 4 ani extrem de durerosi ca sa se "salveze" din asa ceva...

Votez pentru agape, cu insertii de eros, acel eros care nu rezulta predominant din stimuli fizici noi, ci dintr-o atat de rara intimitate de calitate intre oameni compatibili, inteligenti, cu imaginatie si umor. Cred ca exista si agape fara (prea multa) plictiseala. Si are un imens castig de liniste, confort sufletesc, afectiune.

Ce liniste e pe forum... vorbesc singura.  ;D

micaela:
erata: m-au influentat...nu m-a...

Guesswho:
de asta si spuneam, mica ca unii se regasesc mai mult in ce-i scris acolo, altii mai putin. nu e universal valabila....
nu cred ca e prea tarziu pentru tine. poate inca nu e momentul potrivit.  :)
nu vorbesti singura, citesc ce se posteaza pe forum, dar ca-n ultima vreme sunt cam lenesa la scris :blush:

micaela:

--- Citat din: Guesswho din Sâmbătă, 29 Septembrie 2012, 23:27 ---nu vorbesti singura, citesc ce se posteaza pe forum, dar ca-n ultima vreme sunt cam lenesa la scris :blush:

--- Terminare citat ---

am observat. sper ca scaderea apetentei pentru scris pe forum se datoreaza unor alternative fericite si nu are cauze triste.  :)

Guesswho:

--- Citat din: micaela din Sâmbătă, 29 Septembrie 2012, 23:30 ---am observat. sper ca scaderea apetentei pentru scris pe forum se datoreaza unor alternative fericite si nu are cauze triste.  :)

--- Terminare citat ---
am avut o perioada destul de incercata si vad ca inca nu s-a terminat. nu pot spune ca-s trista, ci doar fara chef, dar va trece.  :)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă